Manelosaurus

M-am gandit ca postul meu anterior nu este chiar ”politically correct” asa ca m-am hotarat sa prezint o varianta noua a genezei manelistilor. Daca Tomus Manelarius ne prezinta varianta creationista, descoperirile mele recente sugereaza si o varianta evolutionista.

Urmatoarea imagine (click) este edificatoare :

manelozaurul2.jpg

Manelosaurus Rex se exprima in principal prin sunete precum ”Hep Heee” , ”Frrraaa Numrrr” si ”Lai Lai Lai”. Se presupune ca specia a disparut datorita marimii infime a creierului si a incapacitatii de a face altceva in afara reproducerii si datului de dedicatii altor manelozauri.

P.S : Cei doi manelozauri sunt in stadiu de analiza. Nu stiu cui apartine originalul (cei doi dinozauri normali, nemanelizati) imaginea neavand precizat autorul in baza de date despre dinozauri din care am luat-o. Totusi, daca preluati imaginea manelizata vreau link ­čśŤ

krossfire
 • krossfire

10 Comments

 • Ce texte ? Eu am demonstrat doar originea lor. Daca ai citit si postul precedent, actualul este o incercare de democratizare. A fost teoria creationista, acum e cea evolutionista.

 • bine ca nu au mai scris inca cateva sute de oameni texte de genul acesta si ca aduci tu ceva nou (sper sa nu sune ca si cum as avea ceva cu tine)

 • Urmatoarea abordare sa fie una new age?
  :))

 • Da’ totu┼či, o apologie a manelarului oropsit de intelectualime ┼či nu numai nu dezvolt─â nimeni? M─âcar a┼ča, din gic─â contrism. ­čśŤ

 • le lipseste martzanul manelozaurilor ,repede bagati in photoshop ­čÖé

 • e un bai mare acolo..ai uitat teancul cu bani..FN desigur, si lantul de 3 kile de aur de la gatul gros…

 • Ultimul subiect nu mai are treaba cu manelozaurii…oricum cele doua subiecte erau ”de stoc” ­čÖé

 • Drag─â d-le Vlad, m─â ├«ntorc pe meleagurile dumnitale ┼či v─âd c─â ├«nc─â te confrun┼úi cu maneaua.
  Dac─â nu m─â-n┼čeal─â memoria, acum dou─â-trei luni, de c├ónd nu am mai citit blog-ul dumnitale dec├ót ├«n grab─â, subiectul la ordinea zilei era acela┼či. Mitologii ale manelelor, acum reptile uria┼če cu acela┼či nume – ┼čtiam c─â discutatul pe larg despre un subiect aduce ┼či prietenia cu subiectul, oricare ar fi fost p─ârerea ini┼úial─â a celui care discut─â. Comportamentele obsesive dau na┼čtere unui ata┼čament nea┼čteptat, iar eu nu glumesc c├ónd scriu r├óndurile astea. ┼×i c├ót m-ar bucura (dac─â tot ai f─âcut dumneata protoistoria manelei, eu profe┼úeam viitorului ei) ca ├«ntr-un num─âr de ani s─â ne putem l─âuda deschis cu subiectul ─âsta, ├«n cazul ├«n care or s─â se-ndrepte lucrurile ┼či muzica asta foarte ne┼člefuit─â ar lua-o pe f─âga┼čul bun! P├ón-atunci, propun s─â ne vedem de ale noastre, dac─â tot nu le ├«n┼úelegem pe ale lor (manelozaurilor). ┼×i nici bine pe ale noastre – avem dovad─â.
  Nu sunt r─âu.

 • weekendul trecut am avut surpriza de a asculta o manea pe ritm de jazz. manelozaurii astia se pregatesc sa mestece-si-sa-scuipe toate genurile muzicale

 • Foarte bine! Tocmai ├«ntr-acolo se-ndreapt─â a┼čtept─ârile mele.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *