Gandeste in stil metropolitan !

Iata ca a venit si vremea sa onorez promisiunea de a da detalii cu privire la Biblioteca Metropolitana si la ce se intampla acolo.

Responsabil fiind de comunicarea online, am creat si un blogulet care sa sustina evenimentele din toamna si celelalte evenimente de la biblioteca. Sunte un mic grup de voluntari in PR care vor orchestra aceste evenimente si care din aprilie se ocupa de promovare.

La ce sa va asteptati de la acest nou blog ? Pai sa va asteptati la evenimente comentate, viraluri simpatice si date despre ”hapeningurile” din toamna. Cultura vine dupa voi 😉

Blogul poate fi accesat prin acest link

Colegul Dragos a actualizat cateva dintre paginile principale si a mai adaugat un nou post. V-a mai ruga si pe cei ce doriti si aveti o legatura cu lumea cartilor, sa adaugati blogul in blogroll, favoare ce va va fi returnata (eventual anuntati daca uit)

Bafta la citit (in general) si tineti ochii pe blog, promitem ca o sa fie fain 😉

P.S : V-ati prins ca e un blog colectiv, nu ? (Am incercat sa-l fac relativ atragator grafic si structural. Sunt deschis la sugestii)

krossfire
 • krossfire

9 Comments

 • Multimim 🙂

 • v-am facut “super onoarea” de a va adauga in blogroll-ul blog-ul meu “super vizitat si cunoscut” pentru ca imi place ideea. bineinteles ca va urez un sincer “mult succes”

 • Înainte de toate, nu pot să nu observ abundenţa cărţilor religioase. 🙂 Tertullian, Sfântul Prosper al Aquitanei [ bănuiesc că el e ], ceva psalmii. Kewl.

  Apropo, cum se face treaba cu blogroll?

 • ^Mă refeream la banner-ul acela de început de pagină.

 • Stai linistit…nu e nimic religios. Header-ul este unul provizoriu 🙂

  Pai ne adaugi in blogroll si te adaugam si noi. Avem doua blogrolluri, pentru prieteni ”literali” si prieteni ”bloggeri”. Cei literali, bloggeri sau nu s-ar putea sa participe la initativa 🙂 (Adica au treaba cu lumea literala)

 • Blogrollul il pui pe drreapta din widgets, asezandu-l frumusel (tab-ul links).

  Daca ai constatat ca nu apare (pentru ca ai sters categoria blogroll), fa o noua categorie care la nume sa aiba ”-Nume” (adica sa contina ”-”) si tot ce in blogroll sa apartina de aceasta categorie 🙂

 • Dar tot nu se vede blogrollul tau 🙁 – sigur nu ai sters categoria ?

 • E, legat de header, ziceam şi eu aşa, entuziasmat puţin de cotoarele alea vechi şi valoroase, fără să cred că veţi face acolo apologia creştinismului în societatea postmodernă. 🙂 Added to blogroll.

 • Nope, trebuie să fie acolo. Mie pe pagina îmi apare.

One Pingback

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *