Mi s-a facut recenzia…

Acum ce sa zic : E plin blogul meu de recenzii…la fructe, muzica, emisiuni, personalitati, jocuri online si nu numai. Pana acum , mi s-a cerut sa fac recenzii la multe lucruri insa blogul meu nu a primit prea mult aprecieri generale pe alte bloguri, cu atat mai putin o recenzie.

Iata ca Radu mi-a facut un mic cadou materializat intr-o recenzie la blogul meu : Recenzia apartine unei serii numite ”Daca nu-ti place site-ul asta…” si o puteti gasi aici.

Intentionam sa fac si eu o recenzie la blogului insa am constatat cu uimire ca nu ma prea pricep. In viziunea mea blogul sau abunda de misticism. Este o imbinare de arta , nucleu religios si panseu stiintific. Citesc constant blogul pentru ca surprinde prin abordarea neconventionala si mai ales prin documentarea excelenta. Genul asta de documentare imi aminteste de documentarea jurnalistica. Un articol care mi-a placut in mod deosebit (si care mi-a depasit recordurile in materie de dimensiuni) a fost cel despre intelegerea termenului de Jihad. Sunt destule alte articole care mi-au atras atentia insa mai bine va las pe voi sa le descoperiti (in lipsa unei recenzii full si a functiei ”search” :P) sub egida blogului ”Mutuo Fulcimur” (Together we are sustained – Giordano Bruno).

P.S : Recenzia asta mi-a adus aminte sa public doua articole 🙂

krossfire
  • krossfire
Subscribe
Notify of
guest

6 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
krossfire

Hehe…o sa urmaresc 😉

Dark Knight

Apropo de documentare am pregatit o mica surpriza care va veni in curand doar pe blogul meu. Un reportaj parabola despre cebva foarte interesant. Exclusiv pe blogul meu!

Dark Knight

P.S.
Incearca peste 10-15 minute 😉

bovanne

Trecând peste faptul că ai fost blagoslovit cu o recenzie, tre’ sa îţi mulţumesc pentru linkul care duce către respectivul blog. Chiar interesant… 🙂

radugo

wow, ce reclamă tare mi-ai făcut! nici n-a trecut ziua şi am deja aproape 100 de vizitatori (aproape de recordul personal). mersi!

krossfire

Hehe 🙂

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x