In da’ club

Eh, tocmai iesisem eu cu niste amici in oras. Cautam un club de ”metal”. Hai sa mergem in Old School, zic eu ! Hai ! Mergem in Old School : Stupoare – In Old School fusesera acoperiti peretii cu fase rozalii si se tinea …o nunta !

Frustrati am plecat spre Cafe Deko…fum, aglomeratie si preturi mari. Nu era rost de stand-up comedy. Big Mamou era full asa ca am purces spre Utopia. Aici era mega concert ”Za Duff” – Aniversarea a doi ani de existenta a trupei. Concertul programat la 9.30 a inceput pe la 10.20 cand am plecat noi ! (conform informatiei unui martor). Ce s-a intamplat de la 9.30 la 10.20 intr-o super aglomeratie ? S-a proiectat un filmulet aniversar unde i-am putut vedea pe membri trupei filmandu-se singuri, razand prosteste si filmandu-si prietenele. Profesionalism de profesionalism… (Totusi, in alte conditii, muzica lor mi s-a parut ok)

Hai ca am terminat cu ”rant”-ul…

Pana una alta , cronicile Vladlandiei par sa creasca incet dar sigur.

Urmatorul articol serios : Albume de rock care merita ascultate, din anii 90′ (Cel cu jocurile va mai astepta, iar acesta va fi publicat maine..sper ­čÖé )

krossfire
 • krossfire

3 Comments

 • Draga domnule crossfire, vorbind despre profesionalism, poate ca ar trebui sa te gandesti putin inainte de a scrie. Daca faci o cronica, ar trebui sa vorbesti in cunostinta de cauza. adica sa vezi concertul za duff. Cat despre filmuletz, era vorba de atmosfera din spatele scenei, de la Stuffstock. Facand astfel de filmuletze, creezi o legatura intre membrii trupei si public. Este o tehnica de p.r. folosita peste tot. dar probabil pseudo cronicarii romani mai au putin pana la a afla despre astfel de lucrusoare.Oricum, poti sa mai incerci, ca nu se stie de unde vine perfecionarea:)

 • Hmm…cunosc tehnica, eu fiind de altfel implicat in PR.

  Problema cu filmuletul vostru (luandu-ma dupa mail, banuiesc ca sunteti membru al trupei, nu ?) – prea lung si prea putin la obiect.

  Muzica trupei este ok, motiv pentru care am si modificat articolul.

  Filmuletul nu si-a atins scopul de PR. Am plecat insotit de alte doua grupulete care va asteptau de mult.

  Filmuletul aniversar parea montat pe doua pungi de fornetii si un Pepsi. Daca voiati montaj si film promo, trebuia sa il mai lucrati putin – umila mea opinie.

 • Am inteles punctul dvs de vedere. Acum, mai este un lucru. Filmuletul era special lasat asa, tocmai pentru a nu da impresia de lucrat. Doi la mana, era un concert aniversar, gratis, in care trupa a dat 100 de beri moca primilor veniti. Nu mi se pare un motiv de critica pentru ca s-a inceput mai tarziu. Era un concert pentru prieteni , pentru cei care ne indragesc si vor sa fie langa noi. Si inca un lucru: multumim pentru “muzica ok” Dar eu am o intrebare. de undee stiti cum e muzica daca ati plecat mai devreme?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *