Eliberatorul…un ziar de miliarde de romani !

Acum vreo doua saptamani, asistat de o colega de grupa (hai sa-ti dau niste credit Iulia :P, pentru ca ai pus umarul) ‘am pus bazele’ unei publicatii cu circuit foarte inchis (treizeci de oameni) si cu tiraj de aproape doua exemplare. (mult spus tiraj).

Publicatia se numeste Eliberatorul (slogan : Veritas vos Liberabit). Este un tabloid colorat si plin de stiri inutile. Ce face publicatia asta de buzunar atat de importanta ? (nu chiar de buzunar…mai degraba de batista :D).

Raspunsul este simplu : Eliberatorul este o publicatie care conteaza! Astazi, doi colegi de grupa au avut acces la o expozitie tinuta de o firma IT importanta (cea mai importanta din Romania), ba chiar au avut parte de un tratament special, pentru ca erau chipurile, ‘redactori sefi’ (da, amandoi !) la Eliberatorul. Imi e greu sa cred ca un om serios ar fi in stare sa creada ca o publicatie cu numele de Eliberatorul are un tiraj important in Romania. Chiar se intreba lumea cum de nu s-a auzit de ‘Dom’ director Vlad’.

Desi semnificativ, cazul nu este singular. Deja Eliberatorul se cauta la tarabe (in urma unor glume proaste). Uitati, recunoasteti adevarata sigla Eliberatorul (recomand un click) :

eliberatorul.jpg

Uitati si o legitimatie (originala :)) ) a celor de la Eliberatorul :

untitled-1.jpg

Cine-ar fi crezut ca vom ajunge atat de mari :)) ?

P.S : Totusi, asta ne-a incurajat. O sa incercam zilele astea sa inregistram Eliberatorul. Who knows ? We might have some fun ! (Or some lawsuits) – nu uitati, eu sunt pe moment directorul general ­čśŤ

Surprinzator, si materialul de-aici se afla sub copyright ­čśŤ

krossfire
  • krossfire

5 Comments

  • hmm… eu sunt redactor sef la o revista pe care o citeste tot liceul… si n-am atata succes ­čśÇ bafta cu Eliberatorul! :))))

  • Nice ­čÖé

    Daca e sa o luam asa, eu sunt director executiv la Sabnach Sites Network… desi asta nu are prea mare relevanta in lumea presei. Asa ca ma multumesc cu legitimatia de la Bullet ­čśŤ

    Intre timp… aveti nevoie de redactori / reporteri / oameni care sa imparta tigari pe gratis? ­čśŤ

  • Tre’ s─â te duci la OSIM sau a┼ča ceva. Dar vezi s─â nu fie luat. ├Än anii ’90, c├«nd era f ieftin, au ├«nregistrat ni┼čte tovar─â┼či veseli mii de m─ârci ­čÖé .

  • Deja sunt in curs de rezolvare cu OSIM ­čśŤ

  • Da Vlad , tu esti director general…si eu director adjunct, nu? ­čśŤ

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *