Univers Tv

Televiziunile bucurestene ne ofera clipe de nemasurate placeri mediatice. Ia ghiciti cine si-a facut televiziune ? Dan Diaconescu ? Ahhh….nuu..ala si-a facut demult televiziune…dar cine era invitatul favorit al lui Diaconescu in primele perioade ale existentei postului ? Vadim ! Si acum Vadim a devenit si el proprietar de televiziune : Cosmos Tv se numeste progenitura monstruoasa a prietenului padurii.

Cosmos Tv face OTV sa para televiziunea lui Horia Roman Patapievici (chiar, de ce nu-si face si omul asta o televiziune ?).

rsz_165.jpg

Prima data cand am dat de post, era Vadim pe ecran…pe absolut tot ecranul. Vorbea sau ma rog, incerca sa comunice ceva despre PD, sau despre PNL…sau despre pastile…oricum incepea cu p si urmau spumele. Am trecut repede peste ”p-roblema” si peste post.

La pranz…ce sa vezi un fel de ”Cosmos Tv te asculta ce aberezi”. Mesaje pe fond albastru (cam ca blue screen-ul de la Windows) – domnisoare de 80′ de ani raportau : au fost violate de sistem. Steluta era foarte nervoasa ca nu-i ajunge pensia pentru inca vreo 20 de randuri de mesaj. Marinus spunea cum o sa-i ia europenii Dacia.

Dar seara…sau mai precis noaptea – acum incepe adevarata demontratie de valoare Cosmos Tv. Nu stiu cum se numeste emisiunea , nici nu v-as dori sa aflati. O tanti cu buze umflate (urmasa de drept a Oanei Zavoranu), ce suferea de constipatie mentala acuta, servea drept moderator. Pe cine avea ea invitat ? Pe Domnul Ianos ! Nu stiti cine este domnul Ianos ? Vaaaii….bah inculturistilor…pai domnul Ianos este un Cristian Andrei apocaliptic – ghiceste viitorul cu laptopul in fata pe baza ”lui Dumnezeu, lui Maica Domnului si a tehnologiei”.

Lumea da bani pe mesaje si suna in direct pentru a discuta cu oracolul din Berceni.
In ochii mei, omul a debutat cu urmatoarea perla, in discutia cu o ascultatoare : ”Doamna Paula, eu nu cred ca este un divort despre ce vorbiti, insa totusi situatia este iremediabila. Vedeti ce faceti dupa divort, ca aveti obstacole de trecut”.

In continuare, a sunat Ioan, 51 de ani din Brasov. Ce zice Ioan ? ”Ma intereseaza problemele de cariera si sper ca stelele si Dumnezeu sa ma ajute.”
Ce-i zice Ianos : ”Trebuie sa luati o decizie grea referitor la cariera dumneavoastra, cum sa spun eu…mai concret : sunteti intr-o dilema. Dar nu e vorba de pensionare, dar ati primit o oferta pentru a va schimba serviciul,si veti mai primi inca una…sunt sigur !” ”Sentimental : Sunteti pe marginea prapastiei, e nasol….ati fost casatorit nu ? (Raspuns afirmativ). Nu-i asa ca v-ati despartit ? ” – genial maestre !

Ianos nu se lasa : ”Completez in continuare, mai departe…nu las asa…”

Tanti ”buze umflate” le da si ea, cautand foile, incepe sa debiteze incoerent, cu o voce stinsa si zambind ca inaintea plutonului de executie : ” Sa stiti ca schimbarile pot fi in bine sau in rau…trebuie sa faca ceva anume, o anumita detasare de anumite lucruri…concret(cauta foi). Haha…a fost si Brasovul alaturi de noi.Haideti sa mai selectam ..asa putin…nu uitati telespectatori..parerea domnului Ianos”

Din urmatorul moment, nu am retinut decat ca Ianos si-a dat seama ca cineva are cancer din amprenta vocala pe care el o simte, pentru ca poate comunica prin telepatie ca ”oamenii din Tibet” !

Mesajele de pe bara de jos curgeau lin si indescifrabil – ”Mtumesc, Ana – Bacau – 87 – sentimental”

Si toate astea in numai 7 minute de vizualizare.

Bravo Cosmos Tv , bravo Cornelus : Ai transformat OTV-ul in edificiu cultural !

P.S : Un post de mare audienta (daca tot va mai uitat si pe blogul meu) : Clasificarile blogurilor (Nu voiam sa trec atat de repede peste el)

krossfire
  • krossfire
Subscribe
Notify of
guest

3 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Ioana Sima

­čÖé o sa caut si eu acest post de televiziune, ca sa fac ca si cu DDD (Dan Diaconescu Direct :)): stau pe ceas 30 de secunde, ca sa nu cumva sa le fac audienta ­čÖé

emilythestrange

doamne fereste… maine ma duc la biserica

Andrei C

Ce bine ma simt cand stiu de acest canal TV ca fiind existent…si ca nu-l prind in Severin! :))

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x