Spamul de marti

Intentionam sa scriu ceva mai consistent, si o voi face in curand. Cu toate acestea am avut si eu partea mea de mesaje interesante in ultima perioada, pe blog sau e-mail si ar fi pacat sa se piarda. Nu intentionez sa fac mare tevatura sau vreun serial pe tema.

1.Intrebarea lunii

Intrebarea lunii care a aparut in vreo trei comentarii, toate ajunse in spam, este : Care este numele trupei ce interpreteaza piesa Mihai Traistariu – Tornero ?

comentariu-idiot.jpg

Dat fiinda individul a revenit o sa consider ca nu este vorba de spam ci doar de un strain ratacit care vrea sa afle cine este in spatele piesei ”Mihai Traistariu”.

2. Spammeri veseli

Un prim grup de spammeri veseli este grupul eprieteni, un director web extrem de putin atractiv grafic si construit mai mult ca un SEO trick pentru a scoate un ban. Ia sa vedeti cum formuleaza ei spamul pe care il propaga cu veselie :

e-prieteni.jpg

Asa se incepe un spam sanatos : ”Adresa dvs a fost gasita…din informatii publice”. Sa inteleg ca nu se mai numeste spam daca ii spui victimei ca i-ai luat adresa de pe un forum sau blog si l-ai inundat cu niste gunoaie, evident nesolicitate ?

O alta gasca de spammeri veseli este cea condusa de Bianca Boitan , gasca de spammeri raportata si de alti bloggeri. N-am absolut nimic cu persoana in cauza in calitatea ei de critic de teatru insa in calitate de ”PRista” parca imi vine sa murmur un ”lasa-neee”.

Ati auzit de B’Est Fest ? De festivalul ala de film cu afise si materiale promo bagate pe gat ? Daca n-ati auzit, inseamna ca n-ati fost printre miile de oameni care au primit mesajele lor. Cel mai simpatic mesaj a fost ultimul, dupa ce i-am rugat frumos sa ma lase in pace (trecerea mailului in Spam nu a functionat) : Intr-un nou mesaj abuziv autoarea spamului isi cere scuze pentru o greseala facuta in spamul precedent !

pr.jpg

3.Cautari geniale

Cautarile mele au devenit foarte normale in ultima vreme. Multi dintre oameni care cauta ceva pe blogul asta, chiar gasesc. Prin urmare, am evitat sa postez cautari ciudate. Azi dimineata am gasit cateva chestii minunate prin arhiva si tin in mod deosebit sa vi le prezint :

iepurasul Manole ranit : Al naiba sa fiu daca stiu ce a vrut asta sa caute dar in orice caz, copilaria se depreciaza grav in ziua de azi…
corectarea limbajului cu poze cu comportamentul copiilor in mijloacele de transport – Cineva vrea sa-si corecteze limbajul folosind imagini interzise ?
you tube chiare daca esti moldovean – Da, tot YouTube se scrie… (P.S : Stiu ca este blocat pe anumite servere moldovenesti)

P.S : Ati observat ca E-mag a lansat E-Mag Tv, o copie dupa C-Net Video Reviews ? Initiativa este cel putin interesanta (din punct de vedere al marketingului este foarte utila), cu diferenta ca C-Net nu vinde nimic la vedere desi practica recenziile sponsorizate.

krossfire
  • krossfire
  • Un simplu haiduc al cuvintelor.

8 Comments

  • Eu cand eram mica aveam o carte cu Emanoil Iepurasul. Poate tot pe asta il cauta si pe google. Si, da, la un moment dat ii pica ceva in cap si era ranit 😀 .

  • Numai nebuni…eu cu greu mai reuşesc să dau exemple de tâmpiţi…uneori chiar consider că nu mai are rost…de ei tot nu scăpăm.

  • E sezonul si se cauta iepurasi. Daca n-au pus pe E-mag sau pe D-mail s-o gandi lumea ca ii gaseste pe bloguri.

  • Damn, si e si simbolul tau, iepurasul 😀

  • :)) Foarte tari

  • Unrelated comment: Au fost de la FJSC pe la noi pe la liceu ieri. 😀 De ce nu te-ai bagat si tu, ca poate ne intalneam pe-acolo?

  • Neah, nu e stilul meu dar oricum a prins nesperat de bine chestia aia cu ”Caravana FJSC”.

  • Vai, Doamne, tare postul. Dar cel mai tare am ras la faza cu Youtube =))

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *