South Park is back…

Dupa cum stiti, serialul South Park s-a intors, fiind deja la cel de-a unsprezecelea sezon.
Daca primul episod din noul sezon a fost destul de bine primit (With Apologies from Jesse Jackson – despre rasism), desi nu promitea prea mult, al doilea episod are o premisa cel putin interesanta : Butters este dus de tatal sau intr-o tabara de dehomosexualizare 😀

ep1101.jpg

Inutil post as spune, dar nu sunt inca sigur daca voi da drumul la postul meu despre discriminare 😛

P.S : Acum doua saptamani am citit intr-un tabloid care mi-a parvenit accidental o stire despre Laura Stoica si sotul ei – ceva despre fericirea caminului. O stire ”recenta”, despre o persoana decedata. Acum sincer, cat de imbecil sa fii , sa scrii asa ceva…tu, jurnalistul !

krossfire
  • krossfire
Subscribe
Notify of
guest

6 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
krossfire

Nu ma deranjeaza orientarile nicicui. Am si subliniat asta in postul la care faci referinte subtile.

krossfire

De acord cu radu.

Exemplele animale sunt irelevante, total. Animalele se ucid intre ele si majoritatea societatilor animale tolereaza imperecherea dintre indivizi inruditi. Animalele nu sunt un exemplu.

Nu sunt anti-gay, pentru ca tot la fel de bine as putea fi si anti multe alte perversiunideviatii sexuale, insa sunt impotriva promovarii acestor deviatii !

P.S : Mai bine scriai la postul aferent, nu la cel cu South Park 🙂

eugens

am ajuns aici via commentul de pe blogul lui gramo. stii ca creatorii south park sunt homosexuali, nu?

eugens

Mi s-a parut ca sugerezi, foarte subtil de altfel, ca homosexualii sunt, cumva, fiinte inferioare si ca, daca evolutia n-ar fi “franata” de sisteme socio-politice precum democratia, ei ar disparea. Eu nu sunt de acord cu asta, sincer sa fiu, si o sa-ti dau doua exemple din lumea animala: delfinii si cainii. Ambele specii practica homosexualitatea. Delfinii sunt printre putinele fiinte care fac sex “pentru placere” si ei n-au probleme cu sexul intre doi delfini masculi. Daca teoria ta ar fi fost corecta, nu ar fi trebuit sa existe chestiile astea. Te rog sa ma scuzi daca am interpretat abuziv sau daca nu asta ai vrut sa spui.

Radu

Ai dreptate, si alte animale deviaza uneori dar asta nu inseamna ca trebuie sa deviem si noi, de ce sa nu ne uitam in natura si sa vedem ca restul de 99.95% nu deviaza. Nu e treaba nimanui ce se intampla in dormitor intre doua persoane adulte in perfect acord dar este treaba tuturora ce se intampla cu societatea in care traim. Noi vrem sa toleram ceea ce nu se include in majoritate, dar nu vrem sa incurajam ceea ce e minoritar. De ce? Pentru ca vrem sa traim intr-o lume care ne reprezinta, nu una care nu ne reprezinta si ne alieneaza.

moloko

Dude, Parker si Stone nu-s gay!jesus…Si that’s a fking fact (eugens …die!)

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x