Steven Seagal îi bate pe toţi…

Cand eram mic mai urmaream ocazional cate un film al luiSteven Seagal. De ce ? Pentru ca Steven Seagal ii batea pe toti, de-aia !

Tipicul unui film cu Seagal : Omul nostru este un agent CIA sau ofiter de forte speciale, acum retras in munti, in vreun satuc sau aflat sub acoperire. El are un amic\o amica care intra la anaghie, si Steven ajunge intr-un final sa-i bata pe toti.

Lasand la o parte kitsch-ul si penibilul din majoritatea filmelor cu Seagal, intotdeauna m-am intrebat de unde atata orgoliu pe omul asta ? Bruce Lee, Schwartzy, Van Damme, Bruce illis Chuck Norris…cu totii o incaseaza la un punct, intr-unul din filmele lor. Numai Seagal este ”intangibil”. El este pur si simplu ”too tough to take”. Toti marii supereroi, gen Superman, Batman sau Spiderman au un moment de slabiciune, cand sunt incoltiti si
aparent fara scapare. Seagal nu , Seagal ii bate pe toti. Maxim, Steven poate fi impuscat si poate schiopata putin…dar nu-l veti vedea la pamant sau cu nasul plin de sange. Intotdeauna apare ceva inaintea momentului astuia sau momentul pur si simplu nu exista.

steven-seagal-is-recording-a-new-album-in-memphis-2.jpg

In toata copilaria mea, nu am intalnit erou mai fals si mai stereotipizat. Omul inca mai face filme…deci morala : La cinezeci si sase de ani (multi inainte), Steven Seagal inca ii mai bate pe toti !

P.S : Am adaugat si concertul Lake of Tears & Rage , din septembrie, la lista deja existenta de concerte !

krossfire
  • krossfire

4 Comments

  • 1. Man, la ce ore postezi si tu 😀
    2. Cu ceva vreme in urma gasisem niste siteuri cu funny facts about Chuck Norris: ceva de genul daca dai un search pe google cu fraza “C.N. getting his ass kicked” vei obtine 0 rezultate. Pentru ca omul asta nu si-o ia. Well, si S.S. cam la fel. Doar ca el e mai grijuliu si nu se lasa atins 😛

  • Ai uitat sa spui ca Seagal ii salveaza mereu pe cei sechestrati in tren/vapor/avion 😛

  • Mai copii… Voi poate nu cunoasteti Executive Decision, unde Seagal gives his best performance ever! De ce? Pentru ca moare inca de pe la inceput 😀 Probabil ca de-asta are si 6.2 pe IMDB filmul respectiv. Eu numai pentru asta i-as fi dat un 8. You don’t see that everyday!

  • de când am văzut “Eroul” lui Zhang Yimou, Jet Li mi se pare academician pe lângă Arnold şi Van Damme. dar şi ăştia sunt demni de tot respectul când îl vezi pe nesuferitul ăsta de Steven Seagal.

One Pingback

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *