Hai ca a inceput sa emita si Kanal D. (Despre care am mai scris eu intr-un mic articol intitulat Doage la Dogan). Pe langa cele 2-3 sketchuri marca Vacanta Mare (de un plictis fenomenal) si pe langa La Bloc : Reloaded (sau serialul ”Gasca”) exista vreo doua chestii tare ‘interesante’ la Dogan.

Prima chestie interesanta este show-ul lui Adrian Enache. Nu stim cine este Adrian Enache (evil humour) si nici nu vrem sa aflam, dar intr-un show in care invitatii behaie (a se citi canta) si in care formatul de baza este copiat dupa Folclorul Contraataca nu se pot intampla prea multe. Asa gandeam…dar m-am inselat. Duminica , fiind blocat in casa pentru o perioada am asistat la magaoia numita ”Furori – cu Adrian Enache”. Acolo…Andreea Antonescu a…cantat Live ! Urechile mele s-au simtit violate. Dar asta nu a fost tot…si Giulia, fosta Candy a cantat Live ! Sper ca la urmatorul show sa nu-i aduca pe Animal X pentru ca se va muri pe capete in public.

Sa trec totusi la ”oile noastre”. Reality show-ul ”Noră pentru mama”. Un fel de Big Brother cu cinci baieti, cinci mame de baieti si zece femei, ”Noră pentru mama” s-a decis sa bata toate recordurile in materie de aiureala si, inca din prima emisiune, reuseste. In afara indivizilor usor disperati (pe unul dintre ei il cheama Briscan, cuvant sinonim cu ”cioban”) si a bizarelor lor mame, printre fete au aparut si domnisoare de 18 ani , dornice de sot…dar mai ales dornice de cei 100 000 de euro, masina si casa puse in joc pentru castigatori.

Ce am sesizat eu : Toti concurentii au pus la hobby-uri ”muzica si filmul”. Ii anunt pe aceasta cale ca un hobby precum muzica presupune compozitie iar filmul presupune regie. In afara disperarii vazute pe figura unora dintre concurenti, am sesizat accentul pus de domnisoare pe partea de zodiac. O racoaica si o sagetatoare au spus ca barbatul ideal pentru ele ar trebui sa fie Leu. Foarte bine…sunt chiar aici fetelor ! Daca nu va iese combinatia cu Briscan…veniti la mine 😀

Moderatoarea are sani mari si…si-atat. Ea are rolul de a repeta mecanic ”Bine ati venit in casa. Aveti aici doi saculeti cu monede care pot fi ai dumneavoastra”. Vreau si eu sa moderez alaturi de ea…

Daca vreti sa aflati mai multe detalii despre minunatie…intrati pe site-ul oficial. Aici puteti observa cum creatorii si-au dat drumul la imaginatie lingvistica, butoanele de pe site avand urmatoarele titluri ”Stiri” ”Despre concurs” ”Concurents”…deci concurents !

P.S : Complet off-topic – RDS tocmai si-a omologat serviciul de gasire al numerelor de telefon RDSLink prin cautarea dupa nume – functioneaza in orice oras !