Molusca de apartament

Un termen japonez tradus in engleza ca ‘parasite bachelor’ ar descrie cel mai bine creatura pe care urmeaza sa v-o prezint , desi sunt mai mult ca sigur ca v-ati intalnit cel putin odata cu ea pana acum.

Molusca de apartament este un parazit uman, asa cum termenul sugerat mai sus o spune. In general un produs al proastei educatie (mame prea protectoare, tati prea generosi) molusca de apartament nu apartine vreunei subculturi, cum s-ar gandi multi. Nu, nu este un manelist cu tricouri rozalii si tone de gel in cap, sau vreun ‘rocker’ (un fals, ma rog) cu geaca de piele si nespalat de-o luna. Molusca este prea comoda pentru asa ceva. De fapt lenea si comoditatea sunt cuvintele de ordine pentru acest individ. Acest tip de indivizi nu are cultura, prin urmare, nu citeste. (eventual can-canuri si reviste de mana a doua). Spre deosebire de restul indivizilor inculti (cam 90% din populatie) acestia nici nu-si accepta lipsurile, si refuza orice fel de penetrare a universului lor mic si inchis. Orice nu corespunde gusturilor lor este o tampenie, si merita insultat. Molusca de apartament NU
evolueaza. Placerea contrazicerii la infinit o caracterizeaza, chiar daca dovezile si cunostiintele interlocutorului o depasesc.

Indivizii care se incadreaza in aceasta categorie nu pot fi deranjati cu lucruri minore precum igiena personala sau curatenia. Totusi, nu protesteaza cand aceste lucruri li se impun. Daca nu li i se impune nimic, nu fac nimic. Scopul lor in societate este inexistent. Teoretic, sunt inutili…practic trebuie sa gaseasca o fata\un baiat care sa le inlesneasca atat de dificila existenta. Ideea ar fi sa paraziteze.

Ce se intampla cand molusca are acces la mijloace media, precum PC-ul ? Absolut nimic…se limiteaza la jocuri si la activitati facile. Orice urma de cercetare sau invatare ar insemna evolutie, iar acest lucru ii este interzis.

Molusca de apartament nu este nociva, nici benefica..este pur si simplu inutila. Prin ticuri
verbale, idei redundante si lipsa de idei, ea este un reprezentat de marca al societatii curente.

Nu ma sperii ca cineva s-ar putea simti lezat de materialul asta…am mai spus-o : EI nu citesc !

krossfire
  • krossfire
Subscribe
Notify of
guest

3 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
emilythestrange

wow, cate moluste de apartament cunosc… boala asta de care sufera…e molipsitoare? brrrr!!! …

TiSi

cred k si eu sufar din cand in cand de simptomele acestei boli. shoot me now.

trackback

[…] Pentru cei care au ratat prima parte : Molusca de apartament (Necesita o lecturare pentru a intelege continuarea) […]

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x