Molusca de apartament II – Atacul Clonelor

Voi incepe prin a spune frumos si la obiect ca nu am nici cea mai mica apasare cu privire la interpretarea acestui articol. Este un articol general, pornit din experienta personala si din cazuri particulare. (prefer sa nu dau nume)

Pentru cei care au ratat prima parte : Molusca de apartament (Necesita o lecturare pentru a intelege continuarea)

As prefera sa rezum din punctul in care tocmai ma pregateam sa lansez o ploaie de materii fecale la adresa categoriei molustelor de apartament. Pregatiti umbrela !

-Molusca de apartament nu are respect pentru eventualii colegi de apartament, cuvantul respect neexistand in vocabularul ipochimenului. Molusca traieste pentru a fi servita, iar cand acest lucru nu se intampla (adica in general) prefera sa se cufunde intr-o balta a propriei prostii si sa-si astepta ‘mamica’. Molustele sunt incapabile sa-si constientizeze rolul in societate, de aceea sunt inutile, ba chiar daunatoare.

-Specialistii in marketing au ca rol principal crerea unei dorinte pe piata, iar acest lucru se creeaza prin inventarea modelor. Cercopitecii din categoria ‘molustei de apartament’ aspira la toate modele posibile, astfel ca : Isi schimba componentele PC-ului la trei luni, cumpara cate 5-6 geci pe luna, mananca doar ce apare in zeci de reclame…si totul pe cheltuiala parintilor sau a nefericitului\nefericitei ce ocupa resemnat\resemnata
rolul de consoarta.

-Pasiv prin definite si limitat complet cerebral, individul din categoria discutata nu este in stare sa faca diferenta intre ‘al meu – prin munca mea’ si ‘al meu – prin drept de uzufruct’ , astfel ca el are impresia ca tot ce este al parintilor\rudelor este neaparat si al lui, si ca ideea de merit-recompensa este o prostie.

-Respingerea oricarei forme de cultura elitista si chiar mijlocie duce la adoptarea unei sub-culturi a prostiei. Cum prostia este nelimitata, molusca de apartament se hraneste in continuare din produsele subintelectelor americane. (filme, muzica, carti nu – molustele nu citesc – vezi primul articol). Statul ore intregi in fata calculatorului si jucatul de jocuri puerile (in timp ce injuraturile curggarla) fac parte dintre hobby-urile preferate ale individului.

-Placerea contrazicerii – probabil un unic scop, daca se poate numi asa, in viata molustei de apartament. Niciodata molusca de apartament nu va avea un argument valid la o anumite afirmatie, ea preferand sa puna etichete si sa se contrazica la nesfarsit. Orice produs al oamenilor superiori ei (adica a majoritatii ‘oamenilor’) este ‘stift’ ‘porcarie’ ‘idiotenie’. Evitati orice conversatie – cu riscul de a deveni pedant : prostii au mintea
odihnita.

-Molustelor le place sa creada ca au un rol, asa ca nu incercati sa le demonstrati cat de inutile si limitate sunt.Nu sunt in stare sa-si traiasca viata la maxim (asemenea anumitor categorii sociale, blamate de multi) dar nici sa faca ceva cu ea, sa-si creeze un viitor.(un viitor – e mult spus, avem prea putin timp la dispozitie, si timpul inseamna bani !)

-Molusca nu poate avea un program fixat, rigorile neintrand in modelul sau comportamental. In general se culca la 2.00, se trezesc la 13.00, mananca la 21.00 si fac bai la sarbaorile importante.

-Molusca de apartament se inmulteste prin clonare. Nu stati prea mult prin preajma lor !

At least, but not last : Molusca de apartament are cateva caracteristici dupa care poate fi usor recunoscuta : Pasivitiate , Ras tembel, Lipsa de respect, Inutilitate totala – daca nu stie sa-si faca o omleta, asta e deja un semn !, Nu se poate apropia de parteneri de sex opus, Nu este in stare sa supravietuiasca pe cont propriu.

Desi imi e rusine sa o recunosc, fiind la randul meu un membru al sexului ‘tare’ (tare-n clanta) cele mai multe cazuri de astfel de comportament se
intalnesc la baieti. Problema pleaca de la proasta educatie, snobismul si incultura parentala si din lipsa unor modele adevarate – sa nu uitam si de lipsa contactului cu formele de cultura reale !.

slow.gif

Copyrighted material.
P.S : Fara absolut nici o legatura cu subiectul – am inceput lucrul la un nou roman, care va aparea in curand la sectiunea de proiecte (evident, nu voi da detalii ci doar idei). Prefer sa imi vars nervii in scris , decat sa-mi consum putinul care mi-a fost dat cu lucruri inutile (aka ‘Cititorul ocazional gusta defularea epica’)!

krossfire
  • krossfire

2 Comments

  • iti recitesc primele creatii :D, mai stai cu molusca in cauza ?

  • Nu, am scapat.

One Pingback

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *