Krossfire – behind the name

De cand am apelat la pseudonimul asta (pentru ca am semnat destule lucruri cu ”Kro$$fire”, deci nu mai este vorba doar de o porecla) multa lume m-a intrebat de la ce mama naiba vine. Multi s-au gandit la jocul KKND2 : Krossfire (Un joc scos de Melbourne House, chiar inainte de faliment…joc pe care intamplator l-am jucat). Din pacate sau din fericire, nu la acel tip de ”krossfire” ma gandeam eu cand mi-am ales ”pseudonimul”

Sa luam definitia din dictionar (American Heritage Dictionary) :

”cross·fire Pronunciation (krôsfr, krs-)

1. Lines of fire from two or more positions crossing each other at a single point: soldiers caught in crossfire.

2. A confrontational situation in which opposing factions, forces, views, or opinions converge: “caught in the crossfire in a battle over Internet site names” Denise Caruso.

3. Rapid, heated discussion.”

Evident, ultimele 2 definitii ma reprezinta. Pe undeva prin 2002, cand tocmai imi pusesem net acasa, intrasem si eu ca orice copilas curios pe un forum in limba engleza. Acolo, dupa un schimb ”acid” de replici, unul dintre moderatori mi-a spus ”be careful, everytime you answer a topic, you generate a crossfire”. De-aici si ideea mea : Krossfire (Evident…”k”-ul era ”cool’). Inlocuirea ”s”-ului cu ”$’ o folosesc destul de rar in discutii (desi am pus-o in titlul blogului) si vine de la inregistrarea mea pe un alt forum, unde mai exista un user krossfire, dar inactiv. Asa ca am facut ”diferenta” 😀

Despre celalalt nume al meu, primit la botez, si anume ”Vlad” (conducator, conducere, uzurpator, rege), puteti afla mai multe pe un site foarte interesant si destul de vechi – Behind The Name (Evident, tot aici puteti afla mai multe despre numele voastre, pentru ca sunt sigur ca nu veti intra pe site pentru mine)

Suna copilaresc, dar macar mi-am dat osteneala sa explic !

Va las cu Gregorian – Tears in Heaven (Eric Clapton Cover)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=pV19SDR1IF4]

Si inca una : Gregorian – Moment of Peace

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=HL89st1UqMo]

Am mai scris despre proiectul Gregorian, al lui Frank Peterson…cu ocazia topicului despre Albume de Craciun.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

krossfire
  • krossfire