Greselile nu se corecteaza, se concediaza.

‘Expect the worst, but do your best’ – asa ar putea suna un motto al tuturor societatilor care au trecut linistite printre noi in timp ce ne jucam ba de-a comunistii, ba de-a revolutionarii in tranzitie.

Cred ca nu am ajuns sa constientizam destul extremele. ‘Las-o ba ca merge asa’, in afara de a fi fost un kitsch muzical simpatic, pare sa se fi incrustat permanent in sufletul popular.

Poate ar fi totusi cazul sa revin la titlu. Am sesizat in absolut toate domeniile de interes public o obsesie a gasirii tapilor ispasitori. Daca voi continua aceasta faza cu ‘la romani’, as plictisi si mai mult decat am facut-o deja. Imposibilitatea umana de a constientiza si asuma greselile este compensata in general prin simtul raspunderii dat de contracte si legi. Din pacate ‘noi romanii’ (este necesara uneori exprimarea redundanta) avem ceva in fiinta noastra care ne impiedica sa respectam orice.

Eu nu mi-am respectat cei 2 cititori (zice lumea ca sunt 3..dar nu m-am numarat) scriind ceva extrem de plictisitor si inutil.

Ceea ce am scris este deja stiut de multi, si neaplicat de cei mai multi.

Concluzie : Nashpa frate…nashpa !

(P.S : Sunteti in continuare sub copyright baieti)

krossfire
  • krossfire
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x