E sau nu e Yahoo handicapat ?

Intrebarea asta este cu doua taisuri, pentru ca s-ar putea sa ies si eu handicapat din asta. Dorind ca tot omul sa-mi fac ordine in lista mess, tocmai ce am sters eu vreo 40 de persoane si mi-am rearanjat complet grupurile. Satisfactia a durat pana la urmatorul log in cand vechea brambureala si contactele sterse au reaparut. Am tot repetat operatiunea in decursul a mai multe zile, incercand sa sterg contactele si din adress book. Nu am dat ignore pentru ca unele persoane ar putea reveni din latenta chiar daca nu le-as mai adauga aiurea in adress book. Persoanele reapar subit dupa operatiunea log in\log out , la fel si grupurile defuncte.

De cand Yahoo a primit un nou presedinte, s-au intamplat numai lucruri bune. Omul a dat spatiu nelimitat si pe serverele pe care inca nu se omologase astfel ca Yahoo a mers ca dracu’ timp de aproape 2 saptamani, fiind cazut total in anumite perioade. Tot in acest rastimp minunat mesajele de pe grupuri au ajuns la lag-uri record de 45 de minute, mii de e-mailuri au fost retrimise continuu de servere, Yahoo Mail Beta a ajuns aproape nefunctional in anumite intervale orare si Google Talk-ul meu a fost mai folosit ca niciodata.

Sa fie de la nou inceputa relatie cu Microsoft ? Sa fie de la prostie si aroganta ?

P.S : Daca are cineva o super solutie pentru problema mea, I’m waiting 😀

krossfire
 • krossfire

17 Comments

 • Alte 2 persoane..aceeasi chestie => Yahoo handi ?

 • Nu…dar pe partea online fuziunea e in curs :)…nu era vorba de o preluare ci de o colaborare-fuziune pe servicii online

 • Exact aceleasi lucruri le-am patit si eu cu messul… acum mi-am facut un cont nou si voiam sa redenumesc un grup si incerc de doua zile si nu merge…stupid!!!

 • Wait, wait, wait… Yahoo au intrat deja sub aripa protectoare a Microsoft? 😮

 • … that’s what they all say. 🙂

 • crezi ca al tau e handicapat??? atunci al meu cum e? ca pe langa ce ai enumerat tu, al meu isi creeaza singur grupuri fantoma(adik fara nume si fara persoane in ele…si nu le pot sterge nici de-al dracului), plus ca in fiecare zi ma chinui sa imi activez “message archive” si nu vrea:)) ca nu pot sa vad nici macar ce am vorbit pe mess inainte de log out!!! deci.. very stupid!! hai sa-i dam foc;)

 • Nu…de fapt Yahoo a raportat pe propriul site probleme serioase la unele servere ;(

  Nu face greseala de a-i considera pe altii handicapati. Inca nu ai pozitia necesara 😉

 • Nu stiu al vostru cum e, dar eu cand ma gandesc … Doresc sa precizez, de fapt, doar ca messengerul meu merge exact cum trebuie, face tot ce-i cer si cred ca handicapat este fie modul de folosire al messengerului fie chiar utilizatorul 😀 Si daca nici teoriile astea nu sunt bune, atunci exceptiile exista doar ca sa confirme reguli!
  Bottom line, Yahoo nu e handicapat!

 • Abia astept sa-mi spui, intr-un subiect separat evident, cam care ar fi pozitia care ar putea permite cuiva sa faca greseala de a considera pe altii handicapati ;))

 • DA, stiu, si eu am patit dar treuie sa ai rabdare. Nu poti organiza toata lista dintr-o singura bucata, muta cate 10 contacte pe zi iau pas cu pas si merge. La mine a mers dar a durat cam o saptamana.

 • Da…acum a mers…cate 3-4 contacte pe zi ;))

 • In sfarsit am inteles !!! Krossy…si eu am avut exact aceeasi problema. De-abia acum incepe sa se rezolve.

 • E un “bug”. Ar trebui sa il raportezi :p .

 • 1) Ţie ţi`au reapărut, mie mi`au dispărut din ele:D
  2) Da păi ce să zic, asta nu`i nimica. Cum ar fi să te trezeşti peste noapte ca să constaţi că ţi s`a schimbat parola? Şi nu e vorba de vreun keylogger pe calculatorul unui “prieten” de`al tău sau arp spoofing în LANul de porumb, pur şi simplu “s`a schimbat, dom`le”. Iar răspunsul la “întrebarea cheie” l`ai uitat pentru că nu te gândeai că se va ajunge la aşa ceva:)) La urma urmei cine s`a chinuit să ţină minte? Cunosc câteva cazuri, iar 2 din ele au avut loc într`un mediu foarte , deci “e de la yahoo!”…
  Cât despre Micro$haft, poa să se pupe în partea dorsală cu Yupee, oricum scopul lor principal în orice “alianţă” e să consume cât mai multă carne de pe osul din farfuria celuilalt. Cât despre mine, încă o boacănă de la yahoo şi trec pe jabber:) After all, I wanna be a happy man:D

 • Nu am raportat numai eu 🙂

 • Pai dragii mei, sunteti mici copii. Bug-urile yahoo-ului vostru sunt nimic pe langa ce am eu de suportat, care avand un Apple/Mac, sunt nevoita sa folosesc unica varianta de yahoo existenta pentru acesta – cred ca e corespondentul primelor variante pentru PC – pe scurt – are doar emoticons si este infect.
  Deci la intrebarea daca e sau nu handicapat, am deja un raspuns.

 • Mi s-a întâmplat şi mie o fază asemănătoare la sortarea “prietenilor” de pe mess. Răspunsul la întrebare mi se pare foarte clar: da. Şi nu numai handicapat, ci şi inestetic. Bagă peste tot reclamele alea ale lor.

One Pingback

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *