Doage la Dogan

De cand trustul Dogan a decis sa intre pe piata romaneasca sub pseudonimul de ”Kanal D”, o serie de ”show people” din business-ul romanesc si-au anuntat plecarea la acest trust.

Kanal D se va lansa cel mai probabil in toamna, desi anumite anunturi mai optimiste sugerau ‘pornirea postului’ de la 25 ianuarie 2007. Cert este ca daca aceasta data este totusi corecta, grila de toamna va fi cea care va aduce din nou in prim plan doua seriale produse de echipa de la Vacanta Mare (care a plecat in formula completa : 15 oameni + asistenti si echipa de productie) si noile sezoane din serialul La Bloc (scenaristii au semnat deja, dar unii actori au dubii). Desi aceste plecari i-au lasat pe cei de la ProTv cu emisiuni ”de mare valoare” precum cea a lui Tociu si Palade (nu stiu si nu vreau sa stiu cum se numeste) , echipele plecate au promis niste show-uri de calitate in conditiile in care li se va asigura propria productie si un timp mai mare de elaborare ale sketchurilor. Nu cred ca VM va renunta la vulgaritate sau ca La Bloc vor fi mai interesanti. Pot crede insa ca ProTv-ul nu o va mai duce prea grozav in urmatorii ani.

Kanal D va fi axat in principal pe divertisment, fiind foarte interesat sa aduca noi ”talente” pe scena umorului romanesc. Postul va fi unul generalist, insa mult mai axat pe divertisment. (sitcomuri straine mai noi, filme si multe emisiuni de gen).

De remarcat : Dogan si Ringier au format un trust la finalul anului 2006. Este ceea ce s-ar numi un trust pe verticala (pentru studentii FJSC :P) , trust ce ”ameninta” sa detroneze in scurt timp Intact si Media Pro (Voiculescu si Sarbu).

P.S : Teo a plecat la Romantica (Vantu)…nu la Dogan 😀

Un articol putin mai plictisitor…sunt totusi interesat de asteptarile cititorilor cu privire la viitorul post generalist 😉

krossfire
  • krossfire
Subscribe
Notify of
guest

6 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Sebi

Pare interesant … sper sa nu fie o porkrie precum sunt majoritatea

krossfire

Pai sursa ar fi hotnews.ro 🙂 – asta e un articol, nu o stire copiata ! Informatiile sunt colate din mai multe locuri 1 !

costel

traiasca teo!!

costel

da, stirea e veche
n ar fi bine sa amintesti sursele tale?
ma rog, o sa fie tot o porcarie.. porkarie

costel

porkrie, scuze:D

adda

sunteti sooper tari chiar daca de abia ati aparut pe piata din romania.sa o tineti tot asa.toate emisiunile sunt foarte bune si o sa aibe priza la public.sa o tineti tot asa.::*:*:*:*:

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x