Constipatia mentala si Craciunul

Desi nu abuzez de mancare, desi nu ascult colinde de Craciun (au efect nociv asupra micului meu neuron), in fiecare perioada a ”sarbatorilor”, cand toti ne punem masca de fericire si beautitudine, eu am o constipatie mentala oribila.

Pentru a nu umple blogul de posturi inutile o sa spun si eu aceleasi replici mecanice pe care le spun toti in aceasta perioada : ”Merry new happy year Christmas day with Santa 2007” (le-am combinat…ce va spuneam eu de o constipatie mentala ?)

Anyway, sper sa gasiti ce doriti sub brad (eu as cam vrea o femeie in acest moment, dar imi e ca iar imi ”deschide” Mos Craciun cadoul) !

Ahhh…era sa uit ”Merry Metal Christmas….yeaaaaahhh !”

rockinsanta03.jpg

P.S : Imaginea nu-mi apartine mie, si vad ca e desenata in creion. Am mai gasit-o in vreo 5 locuri, asa ca autorul pare a se multumi cu urari de Craciun. Daca totusi si-o revendica, e vina Mosului 😀

krossfire
  • krossfire

3 Comments

  • Craciun Fericit si tie! 🙂

  • Ma intreb ce vrei sa primesti anu’ asta de Craciun. Ca vad ca anu’ trecut cam pe vremea asta nu numai ca iti doreai, ci si AVEAI NEVOIE (si inclin sa cred ca “badly”) de un cadou neortodox.

  • CRACIUN FERICIT

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *