Comete, posturi noi si ”canicula”

Am renuntat in urma sugestiilor la continutul ”pueril” al blogului si am decis sa ma concentrez mai mult pe articole. Cum se apropie totusi sesiunea si cum sunt din nou la Bucuresti, nu voi avea prea mult timp pentru actualizari constante insa voi incerca. (P.S : Pregatesc un articol de tip Now & Then – sper ca va fi gata pana la finalul saptamanii. Mi s-a cerut sa refac doua articole de pe softpedia : Camera ZuZu si Oul Magic – veti avea deci ce citi !)

Ca sa nu para totusi ca sunt autorul unui blog ”In Lucru” o sa raportez o stire destul de interesanta care mi-a parvenit recent. Cometa ‘McNaught a devenit vizibila si din emisfera noastra. Cele mai bune momente de observatie par a fi dimineata (in jurul orei 8.00) si in apropierea apusului. Cometa ar trebui sa fie vizibila in apropierea discului solar. Se recomanda totusi un binoclu sau o luneta, desi, ”teoretic” cometa ar trebui sa fie vizibila si cu ochiul liber.

O poza recenta (”Colegii” de la NASA)

Despre Cometa

Atentia mi-a fost atrasa de Blacky (Personal, nu prin blog – Blogul lui va fi unul politic..si e inca in constructie ­čÖé )

P.S : Nu numai la noi a fost ”canicula” (s-au inregistrat 11 grade Celsius, la ora 12.00 in Capitala – pe data de 10 ianuarie). Se pare ca si baietii din SUA au avut probleme similare, dar ca de fiecare data, ei au gestionat ”altfel” problema : Warmest US Year.

krossfire
  • krossfire
Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Odeena

Canicula? Oooh yeah X_x Mai ales pentru aia care au fost suficient de zapaciti incat sa-si ia ditai puloverul SI palton pe deasupra. (Ghici cine… :P).

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x