Ce-mi lipseste mie…

Tocmai ce m-am trezit eu de dimineata si m-am gandit sa scriu ceva inutil si inatractiv despre mine. Apoi, m-a lovit ! O fi inutila si inatractiva viata mea, dar poate altii au lucruri mai interesante de spus, asa ca voi da un tag.

Tag-ul suna cam asa : Enumera cinci lucruri de care crezi ca ai nevoie in acest moment, si explica motivele. (E tag original Krossfire)

La mine nu a fost deloc simplu deoarece mi-au lipsit multe dupa multi, si un singur lucru dupa mine (primul din lista mea). Dupa altii mi-au lipsit : Mai multi prieteni, Femeile, Credinta, Toleranta…etc. (Cu primele doua am mai rezolvat, cu restul nici n-am incercat)

Onest vorbind, simt ca-mi lipseste, in ordinea importantei :

1.Puterea, influenta : Intotdeauna am simtit nevoia devoranta de putere asupra altora. Daca pe plan local (adica la nivelul unui grup) as putea sa o obtin (si uneori o obtin) prin abilitati si cunostinte, puterea la care aspir este ceva mai mult.

2.O slujba : Pur si simplu…vreau un job part-time apropiat de domeniul meu. Nu e chiar o ”aspiratie” insa simt ca m-ar completa in acest moment.

3. Vocea, talentul muzical : La capitolul compozitie si scriere de versuri nu stau prea rau, insa din liceu, vocea mea nu o mai duce prea bine. Va trebui sa mai strang ceva bani pana sa-mi iau o electrica, sau pana sa-mi schimb macar corzile la acustica si sa-i iau o husa noua. Probabil suna cam tembel ”nazuinta” asta, insa pe moment ma roade problema cantatului la chitara si a vocii, pentru ca nu am alta metoda de defulare.

4.Sportul : Stie cineva un teren fainut de baschet prin Bucuresti ?

5.O noua limba straina : Nu am prea mult timp pentru a invata chineza (mandarina) insa mi-as dori enorm sa o stiu.

Nu simt ca am nevoie de : credinta (cred…in multe, dar cred) , dragoste (mult prea abstracta, niciodata nu m-a pasionat, in ciuda unor ”figuri” ale fostelor prietene) , mai multa toleranta (toleranta exagerata te inchide in sistem).

Cam asa mi-as dori sa arate tag-ul, insa puteti aborda intrebarea cum vreti 🙂

Tag-ul merge cu dedicatie la : Ana , Emiliy (careia nu i-am raspuns la un tag, pentru ca mai facusem unul similar :P) , Nico (pentru a nu mai exista confuzii), Gramo , Iulia, Ioana, Princesita , Magda , Roxana , Stefan , Sktes, Noni, Constantin si de altfel, oricui vrea sa-l faca (am taguit la nimereala,desi stiu ca am oameni in blogroll care nu prea accepta tag-uri…daca v-am neglijat, spuneti, si ma voi revansa cu prima ocazie.)

P.S : Original Krossfire Tag (nu-l dati inapoi) – We Provide Quality 🙂

Follow us

We will keep you updated

krossfire
  • krossfire

8 Comments

  • Ai de gand sa te explici totusi ?

  • baschet la “lanturi”…

  • M-ai cam luat pe nepregatite cu tag-ul asta,dar m-am descurcat.:D

  • E bine macar ca ai raspuns 😉

  • voi onora, numai ca nu eram acasa 😛

  • Yey! I did it 😀

  • Gata…numai ca am reusit sa ma intristez putin.

  • Mai merge daca accept acum tag-ul :D?

2 Pingbacks

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *