Bangyourbrain – A restrospective (I)

Datorita faptului ca am mutat recenziile de albume exclusiv pe bangyourbrain am fost intrebat zilele trecute daca mai ”scriu despre muzica”. Mai scriu, dar nu atat de des.

O sa fac o mica restrospectiva a recenziilor publicate de mine pe bangyourbrain (site care isi asteapta updateul grafic in toamna). Pentru unii nu sunt atat de usor de citit de-acolo dar odata cu noua interfata vor fi. Am adaugat aici si niste note pe care nu le puteam dat pe site (acolo userii decid daca un album este ok sau nu ). Va atentionez ca primele din lista nu sunt foarte stralucite si ca s-au mai strecurat greseli la editare :

Devildriver – The Last Kind Words (Metalcore – Nota : 4.0/10)

Amorphis – Silent Waters (Progressive\Death\Folkloric – Nota : 8.5/10)

Folkearth – Darkkars in the Mist (Folkloric\Viking Metal – Nota : 7.0/10)

3 Inches of Blood – Fire Up The Blades (Death\Power\Metalcore – Nota : 9.0/10)

Mael Mordha – Gealtacht Mael Mordha (Gaelic Doom – Nota : 8.5/10)

Profugus Mortis – So It Begins (Pagan\Black\Folkloric – Nota : 9.0/10)

Turisas – The Varangian Way (Battle Metal – Nota : 9.0/10)

Samael – Solar Soul (Industrial \ Avantgarde – Nota : 7.5/10)

Virgin Black – Requiem : Mezzoforte (Gothic\Opera – Nota : 9.0/10)

Cred ca inca vreo 8 recenzii mai vechi, publicate si pe bangyourbrain puteti gasi aici. (asta daca nu le-ati citit initial pe blog)

Ca sa nu va las singuri, vi-i sugerez pe post de companie pe cei de la Circulus, o formatie cu apucaturi ciudate live care la nivel muzical imbina folclorul celtic cu psychedelicul anilor 70′ :

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=y2OavLPpPVw]

P.S : Videoclipul si piesa apartin albumului din 2005. Gasesc materialul lor din 2006, ”Clocks are like people” mai lucrat si putin mai ironic. Sper ca pe viitor uploadul de recenzii sa mearga mai rapid. Oricum WT , 3IOB si Amorphis au fost pe bangyourbrain inaintea oricarei alte publicatii.

In atentia cititorilor constanti si ocazionali : Am activat un mic wordfilter astfel ca orice comentariu ce contine expresii obscene (am incercat sa ma limitez la cele mai ”hardcore”) va fi oprit pentru moderare sau sters automat in cazul unei cantitati mari de astfel de expresii. (Folosirea lor constanta nu denota inteligenta)

krossfire
  • krossfire
Subscribe
Notify of
guest

3 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Herod

Nu numai update grafic ci si update de functionalitate! Va fi o surpiza majora! ­čśë

[…] -Bangyourbrain – A retrospective (I) – Recenziil muzicale […]

[…] Posted by krossfire on 04 Feb 2008 at 01:25 pm | Tagged as: Anunturi si Stiri, Muzica Acum ceva vreme facusem o retrospectiva a ultimelor mele recenzii de albume metal din sfera. Retrospectiva primelor albume ”despicate” de mine se poate gasi aici. […]

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x