Sunt al tau , esti a mea…

Eu sunt al tau, tu esti a mea…dar bai : Al cui e copilu’ ?

Atitudinea generala din molozul muzical romanesc nu s-a schimbat. Astazi, intr-o pauza de relaxare, dupa un an jumatate in care m-am ferit de posturile respective, am deschis intamplator televizorul pe…tadadaaaam Kiss Tv (fost Tv K-lumea, fost Atomic Tv). Am trecut repede pe urmatorul post…Mtv Romania. Acelasi lucru, aceeasi lipsa de evolutie in muzica romaneasca. Din pacate Mtv-ul de-afara promoveaza tot gunoi muzical, gunoi pe care ai nostri il aleg ca model. Nici VH1 nu mai e la fel…piesele cu adevarat bune sunt difuzate la ore scandaloase, iar brit rock-ul cu care VH1 ne invadase incepe sa devina gretos. (nu ca nu ar fi fost gretos de la a douazecea clona de Oasis).

Cine tine muzica buna legata ? Telespectatorii care o considera pe Fergie (anorexica aia fara voce de la Black Eyed Retards) o diva si cei care resping orice forma de cultura muzicala europeana. Hai sa nu mai insult gusturile muzicale ale altora, vorba ceea’ ”Nu te caci in gustul omului” (Intelepciune romaneasca autentica).

Mesajul pieselor de-afara si de-aici este cel enuntat in titlu : Sunt al tau, esti a mea. (si invers). Am priceput ? Mai e ceva de zis ?

Va las cu un videoclip live (Acoustic Alchemy) :

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=hKtHp8apkQA]

P.S: Sunt inca in sesiune…si de-aia ”scriu prost”.

krossfire
 • krossfire

4 Comments

 • Melodia e super.Comentariul…

 • “Eu sunt al tau, tu esti a mea…dar bai : Al cui e copilu’ ?”

  Genial zis 🙂

  Partea proasta e ca toate porcariile si porcarioarele astea cu iubire expirata si matrimoniale deghizate prinde, si daca prinde si iasa banu’, atunci cu asta ramanem. Sa nu mai vorbesc de dominatia culturala americana, ca deja o dam in alte alea…

  Apropo, Fergie are voce. N-o fi ea a doua Maria Callas, dar Black Eyed Peas sunt de ‘spe mii de ori mai buni decat toate aschiile din molozul muzical de la noi…

 • Misto melodia !

 • nu stiu..nu cred ca am ce sa comentez:D…:)>…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *