Scarpinatul in fund – Tutorial

Citind postul asta cineva m-a abordat in felul urmator : ” Ce ai cu bietii oameni ? Pai ce sa faca si ei ? Mai citesc ce e pe net”. Nu pot fi de acord cu o astfel de afirmatie si nici nu pot incuraja activitatile neproductive precum umplutul blogurilor cu diverse comentarii de doi bani. Asa ca , din bunatatea inimii mele, am decis sa va ofer GRATUIT, acest tutorial ce propune o activitate conexa mult mai interesanta decat navigatul prin bloguri aiurea, holbatul la profile de hi5 si cautarea de pornografie pe net.

Din cele mai vechi timpuri, de la regi la simpli tarani, oamenii au simtit nevoia de a se scarpina in fund. Relaxanta si uneori involuntara, aceasta activitate denota activitatea cerebrala intensa depusa de anumite categorii sociale. Este vorba, la un nivel minimal al intelegerii unei probleme atat de complexe, de o coordonare ”mana-fund-sinapse”.

Avand darul de a uni comunistii si capitalisti, galeria Stelei cu cea a lui Dinamo, de a impaca manelistii cu rockerii, scarpinatul in fund se poate imparti in cateva mari categorii :

-Public \ Privat : Daca in privat un astfel de gest este permis si uneori fiziologic impus, scarpinatul in fund public (uneori cuplat cu scarpinatul in alte zone) este un virtuos act ceremonial. Profunda insemnatate a acestui gest poate fi detecta in perioada preistorica, perioada in care oamenii au invatat de la caini sa se recunoasca prin miros si sa se comporte ca atare. Unii au pastrat si acum intacte aceste abilitati

-Ascuns-Jenat \ Amplu \ Cu efecte : In momentul in care planul constiintei ia locul instinctului, multi realizeaza ca scarpinatul in anumite zone nu este chiar un lucru demn de aratat si incearca sa foloseasca diverse metode pentru a ascunde aceasta activitate. In cazul scarpinatului amplu , posesorul fundului are o pozitie de putere autoasumata si simte nevoia sa o arate si celor din jur. Daca adaugam efectele, precum vorbitul la celular sau mancatul de seminte cu cealalta mana ajungem la niste oameni deosebiti, in contact cu sinele lor preistoric.

Cred ca titlul articolului a fost pus in graba, pentru ca nu vorbim chiar de un tutorial. Stilurile si cadenta difera de la om la om. Exista trei pasi simpli pentru un scarpinat de succes :

1.Asigurati-va ca exista spectatori. Desi exista si optiunea actionarii in privat aceasta nu este distractiva.
2.Aveti grija la naturaletea gestului. Nu trebuie sa para fabricat. (Aveam de gand sa pun si o imagine, dar cred ca va prindeti)
3.Lasati-va prada instinctelor.

Si cum e la moda sa lansezi campanii de doi bani…eu lansez campania ”Un scarpinat in fund pe zi, tine injuriile departe” dedicata tuturor celor care ne impartasesc parerile (desi nu au nimic de spus) si care tin mortis sa umple blogurile romanesc de jeg.

Bafta la scarpinat ! (Noi restul o sa defulam prin alte metode)

P.S : Total fara legatura, am gasit videoclipul asta pe youtube , videoclip al unei trupe canadiene destul de originale . In perioada videoclipului, look-ul si versurile lor erau cam penibile. So it’s alright to laugh. In aceeasi ordine de idei am gasit si o mica parodie Cradle of Filth, adica un mix intre ”Her Ghost in the Fog” si ”My Humps”.

krossfire
 • krossfire

9 Comments

 • Hmm…good idea ­čÖé

 • Vezi, e mult mai bine decat sa scrii commen…ohh, wait !

  P.S : O sa avem un nou sport national…

 • Putem sa organizam un campionat online de scarpinat in fund. Ce-o sa scada spammuiala…

 • Pe aceast─â baz─â, putem da ┼či decora┼úii – “Sc─ârpinici junior”, “Maestru Emerit al Sc─âpinatului”, “Virtutea Sc─âpinatului” (clasa I ┼či a II-a), “Sc─ârpiniciul ├«ndr─âzne┼ú”, etc…

 • /me se scarpina in fund. HA!

 • Thanks (blushes)

 • =))) RECTific…post-ul asta e si mai funny ­čśŤ

 • Foarte tare!! ­čśÇ
  Nici nu poti sa realizezi cat de de’acord pot sa fiu!

 • Esti dus.. ­čÖé

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *