Pasente

Cam vreo doua ore o sa uploadez si recenzia mea la superbul concert Blind Guardian. Pana atunci insa, vreau sa arunc 2-3 observatii pe blog :

-Ieri, in fata la TNB se desfasura un fel de manifestatie anti-comunism, chipurile…de fapt, un fel de dezbatere a referendumului\miting pro-Basescu sustinut partial de Realitatea Tv. Tot in fata teatrului exista si un panou pe care oamenii puteau sa scrie ce ”nu le convine” sub sloganul ”Tu faci realitatea”. Mesajele de-acolo ar trebui colectate intr-o antologie de umor involuntar. De la mosuletii agramati care spuneau : ”Ziceti de securisti dar tot voi nii tine-ti aicea” (Protejeaza-te : Foloseste Cratima !) pana la pustani teribilisti cu mesajul ”Guvern Legionar ! Vrem legalizarea partidului nazist” si evident ”Ioane..mata e proasta, bah !”. (Apropo…cuvantul ”mata” este gresit, forma corecta fiind ”ma-ta”, abreviere de la maica-ta). Tineretul voteaza…

-S-a votat numai pe baza de buletin. Hmm…o bucata de plastic pe care s-a lipit un autocolant si o ”declaratie pe propria raspundere”. Super metoda de oprire a fraudei : Way to go !

-Pentru amicul (as putea spune fratele, din perspectiva muzicii) din Cluj, de la concertul Blind Guardian, Lucian : Nu ti-am retinut corect adresa de e-mail ! Posteaza un comment pe undeva si o voi adauga automat. Vreau sa-ti trimit filmuletele si putinele poze clare ­čÖé

krossfire
  • krossfire
Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
roxana

AM votat si eu dimineata.M-am dus in vechiul meu liceu, am intrat am pus o stampila rosie si nu am simtit nimic special.Am contribuit la definirea viitorului tarii?Probabil.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x