Metaforic vorbind…

Metaforic vorbind as putea incepe orice fraza cu ”Metaforic vorbind…” astfel exprimandu-ma intr-un lung sir de metafore. Stiu ca nu am mai dat semne de viata in ultimele zile, dar pur si simplu am fost mult prea ocupat cu sesiunea si proiectele auxiliare…metaforic vorbind.

Ce m-a socat in ultima vreme : Oamenii care traiesc in spatiul paraurolac (sau spatiul parelel al aurolacilor pseudointelectuali – copyrightu’) se inmultesc pe zi ce trece. Cu riscul de a parea mai arogant de cat sunt , ii voi cita pe cei de la vandpupaza cu ”bine o zis , cine o zis…cand o zis…” – in cazul de fata, eu. Tind sa cred ca unul dintre articolele mele mai vechi are un impact mult mai mare asupra mea acum, cand am cunoscut zeci de persoane din categoria invocata in respectivul articol.

Without further ado : Eroii de Debara – unul dintre cele mai citite si mai putin comentate articole Krossfire.

P.S : De remarcat este faptul ca oamenii ce traiesc in acest minunat spatiu al eroilor de debara se identifica de multe ori cu ”saracii cu duhul” din cea mai bine vanduta carte evreiasca, Biblia. Si nu uitati…EI sunt printre noi… (metaforic vorbind, bineinteles)

P.S2 : Trecand din metafore in marketing, inghetata Napoca si-a facut o campanie bestiala de advertising (vezi Unirea). Punct in plus pentru cel care a reinviat brandul asociindu-l cu ideea de copilarie vesnica si de sotron plasat in metrou la Universitatii ­čśÇ

krossfire
  • krossfire
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x