For better, for worse…

Cred ca de la ultimul Best Of (3 iulie) nu am scris mai mult de trei articolase cu adevarat interesante. Probabil Sub Lupa : China a fost cel mai detaliat articol scris de mine in ultimele luni, probabil…

De ce am scris postul asta ? Pentru simplul fapt ca deja am devenit iritat de indivizii (majoritatea insignifianti, dar iritanti) care se asteapta ca in momentul in care intra pe un blog cat de cat cunoscut sa gaseasca acolo articolul vietii autorului. Nu le place ? Incep sa-i traga cu injuriile la care se limiteaza pseudocultura lor si sa-si umfle muschii virtuali in absenta unora reali. Haideti sa fim seriosi : Blogul asta (si cam 90% dintre bloguri) nu are pretentia sa fie un e-zine (adica o revista virtuala) sau vreun spatiu de dizertatie literara. NU sunt jurnalist, interesul meu constand in PR si Advertising, domenii mult mai apropiate de mine. Nu am nici rabdarea si nici meticulozitatea pentru a fi jurnalist.

Pe blog am avut articole bune, putine foarte bune (dupa aprecierile unora, nu ale mele) si destul de multe articole plictisitoare sau lipsite de centrul literar de gravitatie, adica lipsite de esenta. Pretentia era ca fiecare bucatica sa reprezinte viziunea mea asupra anumitor evenimente sau sa aduca o informatie, indiferent ca o facea la modul subtil si cizelat sau la modul ”hai ca am mai scris o chestie”.

In ultima vreme nu am mai avut timp sa scriu (e vacanta totusi, mai am si alte ocupatii) si posturile din ultimele doua saptamani au fost in marea lor parte postate pe fuga. Dovada ar fi numarul de vizitari (care nu a scazut totusi sub 250 zilnic, dar orice este posibil).Daca vreti ceva mai lucrat, cititi-mi best-urile sau pur si simplu cititi alt blog. Exista si un top wordpress pana la urma.

Daca va intrebati de ce fac tot felul de ”colectii de articole” (best of editions) o sa va raspund simplu : Nu scriu despre viata mea, poate cu nimic mai diferita decat viata tinerilor de aceeasi varsta, nu scriu nici despre pisici si nici despre cazuri sociale. Anumite posturi nu capata atentia necesara pe cand altele sunt supraaglomerate asa ca prefer sa scot la lumina articolele care au necesitat un volum mai mare de munca sau care s-au bazat pe idee originala. Cine imi urmareste blogul il va urmari ”for better and for worse”.

P.S : Inca ceva : Feedback-ul consta intr-o analiza concreta a mesajului nu intr-o critica in stilul ciclului primar. Invatati sa oferiti feedback si pentru unii : invatati sa cititi ! Daca vreti sa stiti ce va urma pe blog , ei bine va urma o recenzie la ultima carte a lui Radu Paraschivescu (si aici chiar nu am de ce sa-l ridic in slavi) si o parte din fostele mele creatii IT, salvate mai nou de YoYo Games (multumiri).

krossfire
  • krossfire

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *