Domnul Mihai Stefan Cel Mare

(Update : Am rezolvat problema cu poza, acum e vizionabila !)

O sa cam urmeze un post din genul celor pe care le gasiti pe alte bloguri, un post caleidoscop. Pur si simplu aveam cateva franturi de idei pe care nu le puteam integra in niste articole complete.

Deci (ca sa incep cu o expresie detestata de multi) :

-Peste ce minune am dat eu langa cutia postala ieri ? Evident ca nu stiti, altfel nu mai puneam intrebarea. Este vorba de o factura trimisa de Romtelecom domnului Mihai Stefan Cel Mare. Nu glumesc, poza vorbeste pentru mine (click pe imagine) :

stefan.jpg

-Ieri la metrou, asistentul de responsabil cu urlarea statiilor in microfon (stiti voi, cel care spune ”urmeaza statia…”, atunci cand nu are caseta) s-a decis sa ne arate unde s-a deschis recent DEX-ul si a avut urmatoarele exprimari : In loc de ”trenul circula pana la statia”, ”trenul se limiteaza la statia” si in loc de ”trenul circula in directia”, ”trenul circula pe relatia”. Ehh…ehh..nu ca va simtiti mai justificati sa asteptati cate 15 minute dupa metrou acum ?

-Ati observat vreodata cat de puternici si influenti sunt bebelusii ? Urla ceva si toata lumea este la picioarele lor. Daca cineva refuza sa se supuna maleficului bebelus, este privit ciudat, ca un insensibil. Si puterea asta vine pe langa faptul ca sunt atat de simpatici…no…the power of the babies…I must break free…..

-Facut prin casa : Am descoperit ca un site pus online de mine in 2002, inca mai exista (ultimul update este plasat in 2003 cand am renuntat complet la site, in favoarea acum defunctului krossfire.tk). Site-ul de fata, numit HomeMade contine primele mele incercari de a intra in lumea game making-ului. Jocurile nu aveau nici grafica nici ideile folosite de mine pe krossfire.tk, insa erau niste incercari (majoritatea nu erau altceva decat exemple de joculete din Game Maker, exemple modificate de mine in prima faza a utilizarii Game Makerului). Pe site se gaseste si primul meu joc ok in Game Maker, Santa Klaus : Total Anihilation si un programel inca functional de chat. – Accesati Home Made Games

-S-a lansat un concurs bangyourbrain pentru castigarea unor invitatii la ArtMania. Pentru cine este interesat si poate sa mearga, well, go for it ! Pe restul…ne asteapta sesiunea.

-Inchei aceasta intruziune in viata cititorului cu o scurta continuare la postul asta . Ce s-a mai cautat in ultimul timp pe blogul meu (evident, doar ciudateniile, nu searchurile rationale):

*Civilizatia maya femei : Cand credeam si eu ca cineva vrea sa se culturalizeze mi s-a confirmat lumea cauta femei pana si in vechiul regat mayas.
*Ghiul : Ham’ pare rau manca-ti-as, dar le-am dat peh toateh…
*Deodorant nazal : Ok, nici nu vreau sa stiu scopul cautarii asteia
*Youtube adrian enache : Adrian Enache…youtube…dar ce, asta si canta ?

P.S : Astept in curand sugestii cu privire la directia in care sa se indrepte blogul. Sa-l lasa asa ”unitate in diversitate”, cum zicea si mamaia UE ?

krossfire
  • krossfire

4 Comments

  • Anuntat 😉

  • festival rock la Botoşani pe 1-2 iunie! anunţă lumea de pe bangyourbrain! ediţia II! organizată de hex! mai multe detalii pe heartrock.ro şi pe http://radugonciar.blogspot.com/2007/05/heartrock-ii.html!

  • parca are si un var Cel Viteaz Mihai sau nu?:))) si cu bebelusii sunt de acord cu tine.vine si la noi o vecina mica si vrea sa-i dai aia si aia si tot asa.si intr-o zi ii spun ca nu ii dau si maica mea se uita urat la mine si zice cum sa nu-i dai?

  • See..they’re evil 😀

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *