De ce suntem pe harta…

Cred ca daca mai repet odata sintagma ”suntem pe harta”, cineva o sa arunce cu diverse in mine..

Sa recapitulam – cine viziteaza tara in 2007 :

Haggard – Brasov, Sala Sporturilor – Primavara 2007 (S-a vehiculat initial data de 15 Martie, iar mai nou a aparut o data noua, 18 Mai – I’ll keep you up to date)

Pe scurt : Trupa de metal simfonic cu influente death si progressive (nu va speriati, nu grohaie prea mult, bazandu-se in principal pe voci de tenori si soprane :P). Vor fi 18 oameni pe scena !

Anathema si My Dying Bride – Artmania – Sibiu – 14 Iulie (Deocamdata se negociaza cu Anathema – desi rockexpress pareau a fi destul de siguri ca vin, My Dying Bride au confirmat clar – site)

Pe scurt : Ambele trupe sunt considerate pionieri ai genului death-doom. Ambele trupe s-au departat de gen, Anathema trecand pe alternative iar My Dying Bride pe un fel de death metal atmosferic

Rotting Christ – 11 Aprilie, Sala Preoteasa – Bucuresti (Confirmat – site-ul trupei)

Pe scurt : O trupa de black metal melodic din Grecia care a atins un succes fulminant in ultimii doi ani. Nu este prima data cand dau pe la noi, dar este prima data cand vin in calitate de ”superstaruri”. Isi vor aduce si doua trupe in deschidere.

Marylin Manson si Reamonn – 30 iunie – 1iulie B’estival – Romexpo (Confirmat)

Pe scurt : “Maleficul” (yeah, right) Manson , un om cu doua albume (din vreo sase, sapte) bune si cu o imagine devenita ”clasica”. Daca va face pe ”raul” in Romania este problema lui, insa sper macar sa cante o parte din piesele acceptabile.
Reamonn sunt o trupa de alternative\soft-rock german (as fi zis brit, dar hai sa nu fiu rau). Au avut ceva hit-uri radio la activ, si sunt numai buni pentru fete. (iar sunt rau :D)

Sonata Arctica – In toamna 2007. Informatia este destul de sigura desi nu a fost confirmata pe site-ul trupei.

Pe scurt : Trupa de epic\symphonic metal (subgenuri de power) din Finlanda. Au avut un succes fulminant cu albumele si EP-urile din perioada 2000-2003.

Cannibal Corpse – 6 Martie 2007 – Sala Preoteasa, Bucuresti (Informatie confirmata)

Pe scurt : Trupa de death metal cu accent de gore. Printre pionierii genului. Putin probabil sa vrea prietena voastra sa mearga 😀 (Concert adaugat la sugestia lui Rocco)

In negocieri : George Michael, Brian Adams, Linkin Park, Kamelot, Rolling Stones, Hammerfall.

Este ca suntem pe harta ?

P.S : Vine si P.Diddy la Club Bamboo in aprilie , dar nu stiu pe cine intereseaza… 😀

krossfire
  • krossfire
Subscribe
Notify of
guest

7 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Ioana Sima

Ok, la Haggard am zis ca vin. La Manson as vrea sa merg, cred ca merita sa-l vezi once in a lifetime, Anathema au mai fost la Timisoara si a fost superb concertul (en fin, gen unplugged), Reamonn e nice 😉 ca doar sunt fata. P Diddy intereseaza pe multi si restul don’t quite care 🙂

coeur

Mi-ar placea sa vina cei de la Kamelot…
Reamonn merge si la Manson o iau pe soru-mea ca e indragostita de el 😀

Andrei C

Ok, so, ne vedem la Anathema 😀

Lady Black

Anathemaaa? P-ala din Tm l-am pierdut, pt asta fac crima! :)) Haggard – check; Manson – merita, check; MDB – cheeeeeck (love all around); Sonata – check; Cannibal – mmmmmm nush. Iar daca ar veni Kamelot, ar fi cireasa de pe tort. 😀

[…] Filed under: Uncategorized — krossfire @ 8:07 pm Am mentionat intr-un post anterior  concertele importante de anul […]

krossfire

I will 🙂

Chaotic

cannibal..pai am fost..si a meritat..totusi locatia k draq..o inghesuiala incredibila..dar concertul a fost superb!
la artmania unde o savina haggard,the gathering,tarot,anathema,mdb! o sa fie magnefic..cel mai tare festival!
rotting chirst..cel mai probabil da..
manson..tare vizual,acustic nu! deci..nu!

iar restul..sincer nu ma intereseaza..not my style..
take care

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x