Cum sa faci un triliard de lire sterline !

Tot vazand zeci de reclame si jocuri piramidale gen ”Fa un miliard rapid” mi-a venit mie o idee bestiala pe care doresc sa v-o impartasesc pentru ca e 23.00 noaptea si pentru ca in acest moment nu pot sa-mi controlez impulsul de a scrie ceva irational.

Sa o luam pe pasi simpli, pentru ca nu cumva sa ratati triliardul !

1.Va trebui sa faceti un imprumut de la o banca serioasa si cu multe resurse. Acest pas poate fi inlcuit cu o colecta (fund raising) daca sta in puterea dumneavoastra. Suma care va trebui colectata va fi destul de mare (ma gandeam cam la vreo 2 milioane de dolari, dar cine se simte in stare , poate da mai mult). Nicio banca nu va va imprumata cu atat, dar puteti investi si strange profitul sau il puteti jefui pe Gigi Beccali.

2.Din banii stransi va trebui sa cumparati cel putin cinci sute de mii de barcute cu motor miniaturale (foarte probabil de la producator- Gizmo Toys)

3.Acum vine partea interesanta ! (adica aici se accentueaza paranoia). E timpul sa faceti o campanie publicitara pentru englezi numita : 5 lire pentru o clima mai buna ! Fiecare cetatean al Marii Britanii ar trebui sa dea 5 lire pentru a schimba clima regiunii. Stim cu totii ca britanicii isi urasc ploaia si ceata (desi a devenit un leitmotiv in filmele lor). Veti forta populatia sa doneze pana veti ajunge la triliardul de lire sterline ! (stim ca vreti, stiu ca vor).

4.Buun…deci avem un triliard de lire sterline si o groaza de barcute cu motor. Ce facem ca sa schimbam clima ? Simplu ! Tractam Marea Britanie (da..toata insula!) folosind tractarea in pasi (cu multa multa sfoara) conform imaginii. Unde o tractam ? Evident, prin stramtoarea Gibraltar, deasupra Africii de Nord, unde vom intalni o deosebit de placuta clima mediteraneana. Cum vom trece Marea Britanie prin stramtoarea Gibraltar ? Simplu…ca orice stramtoare…si aceasta poate fi ”destinsa”…deci problema este ca si rezolvata – trebuie doar sa o luati bland si sa nu fortati !

vlad-idea.jpg

5.Dupa ce ati rezolvat micile probleme legate de tractiune, veti realiza ca ideea este proprietate intelectuala si-i veti da lui Krossfire (vlad) 20% din triliardul de lire sterline.

O zi buna si succes la schimbat clima !

krossfire
  • krossfire

8 Comments

  • Bestiala idee … cumde nu m-am gandit la asta pana acum ­čśĽ … Bravo omule ! Desi e complet irationala … e amuzanta :))

  • S-a facut!!! 20% din triliardul meu de lire sterline sunt ai tai! numa ca problema asta e cu doua taisuri. de exemplu, ce ne facem daca ciuntim Franta? (radem Brestul de pe harta)…

  • nu era “trilion”? ­čÖé

  • trilion, triliard, catralion…who cares anyway? problema e cum facem noi atatia bani incat sa ne permitem sa mutam anglia pentru schimbarea climei =)) genial!

  • demential postul asta !! esti un paranoic genia:)) poate maine poimaine ma pun si eu cu burta pe “facearea triliardului”

  • M-am apucat deja! ­čśÇ

  • Tare! E o idee mai veche asta, nu? Parca tin minte ca m-ai “batut” cu ea la cap pe cand eram colegi:p…

  • Danut : De fapt dateaza de prin clasa a saptea..dar am tot reciclat-o, pana a ajuns in forma finala ­čśŤ

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *