Americanii e destepti

Probabil ca un post de genul asta pica precum o ruda neanuntata. (niciodata intr-un moment oportun). Pe moment am foarte multe idei de articole pentru blog, unele aproape finalizate…asa ca voi posta de dragul de a demonstra ca nu am murit.

Un filmulet care demonstreaza ca ”americanii e destepti” (probabil l-ati vazut, insa zambesc amar la fiecare revedere) :

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=fJuNgBkloFE]

P.S : Ma gandesc sa fac putin rebranding blogului si astept sugestii. (Cred ca voi verifica mai des structura gramaticala a unor fraze)

krossfire
  • krossfire
Subscribe
Notify of
guest

9 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Adi Calarasu

In primul rand:asta e un montaj.
Second, lasa ca nici noi nu suntem mai breji, iesi in strada si fa acelasi lucru. Vei fi surprins…

krossfire

Este un montaj din interviuri reale. (ma rog, vox-uri).

Doru

Asta explica razboiul impotriva terorii… daca nu mai sunt toate statele alea cu toate religiile lor imprastiate prin lume, ar fi mult mai simplu de retinut totul – eventual dupa aia sa rada de pe fata pamantului si vreo 48-49 din statele lor. Indiferent de intrebare la geografie raspunsul sa fie unul din: US / New York / here 😀

Julia

😀 Chiar e pe bune?

claudiu

Americanii e destepti dintotdeauna. N-ai sa faci tu o placinta la Polul Nord fara sa-si bage un american degetul in ea.:)

emilythestrange

aproape am murit de ras. nu ca noi am fi mai destepti, dar totusi… 😀

victor

….Si totusi americanii e destepti!

[…] sa zic, 5 am zis. Si daca tot am apucat sa scriu si asta, va recomand tot pe blog-ul lui KrossFire, acest articol. Genial. Atata prostie, mai rar. Dar desi e amuzant, e si trist .. ca exista astfel de […]

corina

Ar fi prea de tot sa nu fie montaj…Si totusi, who knows…Toni Blair was a skater, rofl, fuck yeah 😀

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x