Dificultati ”tehnice” ?

Cer scuze cititorilor pentru lipsa de activitate si de raspunsuri din ultima vreme. Sper ca problema se va remedia cat mai curand, odata cu incetarea contractului cu vechiul ISP (despre care urmeaza sa scriu un post detaliat, indiferent daca titularul contractului va rupe sau nu legatura cu ei).

Pe scurt : N-am net de vreo saptamana iar blogul a picat din cauza afluxului de mailuri de pe un post mai vechi . Firma de hosting a crezut ca spamez cand serverul a trimis 400 de mailuri in decurs de o ora (erau practic notificari pentru cei peste 40 de abonati la articol, articol unde s-a comentat foarte mult in decurs de o ora).Am rezolvat rapid cu firma de hosting care a cooperat insa cu providerul de Internet s-a ajuns intr-un stadiu destul de avansat al ostilitatilor.

P.S : Inca o data scuze pentru ”abandon”. Proiectele si recenta victorie de la Effie Key Visual au facut lipsa netului mai putin tolerabila. Sper sa rezolv cat mai curand si ca postul asta sa dispara cat mai repede.

Follow us

We will keep you updated

krossfire
 • krossfire
 • Un simplu haiduc al cuvintelor.

15 Comments

 • Nu iti face probleme Kross, noi suntem aici, te asteptam sa iti rezolvi problemele tehnice.
  Bafta !

 • Te pândim 🙂

 • Povara celebritatii :P.

 • Ai putea sa scrii si care este articolul ala care a facut beleaua ?!

 • Off-topic:
  Pe un alt blog am participat la o “disputa” verbala cu un alt Victor.
  Intrucat toate comentariile apareau sub acelasi nume, situatia a dus la confuzii in randul cititorilor, nemaifiind clar cine ce sustine.
  Urmare a acestui fapt, pt a evita repetarea sa am hotarat ca de acum inainte pe toate blogurile pe care comentez sa nu mai postez sub numele “Victor”, ca pana acum, ci – dupa cum poate fi constatat – sub cel de “VictorCh”.
  On-topic:
  1. Nasol! (But don’t be crossed!)
  2. Sper sa rezolvi cat mai repede – si favorabil. Te astept(am) sa revii cat mai repede!
  3. Puteai sa fii atat de amabil si expresiei “post mai vechi” sa-i fi afectat un link activ catre respectiva POSTARE, macar sa vedem si noi “pricina cauzei” necazului. (POSTARE – NU POST! Nu job, nu post de radio, nu postul Pastelui…)
  4. “Proiectele si recenta victorie de la Effie Key Visual au facut lipsa netului mai putin tolerabila.”
  Permite-mi sa selectez si sa accentuez, poate-mi vei intelege nedumerirea:
  “…si…victorie… au facut LIPSA netului MAI PUTIN TOLERABILA.” Would you care to ellaborate? 😛 😀

 • Romania Inedit : Cel cu revistele Mickey Mouse.

  VictorCh : Pe moment n-am net si scriu de pe telefon dar per total , la punctul 4 vorbeam despre sentimentul ala ca ”trece victoria pe langa tine”. Eram mereu sunat sa mi se spuna ”Bai, am auzit de la / A aparut si…” iar eu eram pe langa. Asta sa nu mai spunem ca ni se cereau tot felul de editabile si informatii si eram sunat continuu (altfel, printr-un mail mic rezolvam).

 • 1. Multumesc. Uite o directie de abordare a problemei la care nu ma gandisem (probabil ca n-oi fi avut cu ce 😀 ).
  Eu ma asteptasem sa raspunzi scuzandu-te pt exprimare gresita, dar uite ca exista si combinatii mai… “interesante” de factori care sa conduca intr-adevar la sentimente de frustrare nu in urma unei nereusite, ci a unei reusite. Good point!
  2. Ceva ce nu ma gandisem (IARASI! Bagsama aveam dreptate… 😀 ) sa precizez: faptul ca mi-am schimbat eu nick-ul “oficial” in vederea evitarii posibilitatii acelui gen de confuzii NU ar trebui sa insemne dificultati suplimentare pt cei care “dialogheaza” cu mine prin comentarii – PANA LA aparitia posibilitatii de confuzie prin existenta concomitenta la comentariile aceluiasi articol a doi “Victori”, consider oportun sa mi se raspunda in continuare cu adresarea “Victor”, nu cu “VictorCh”, tastarea la fiecare replica a acelor semne in plus nefiind necesara DECAT in cazul posibilitatii confuziei (CU ATAT MAI MULT in cazuri “speciale” ca acesta cu tastatul de la tastatura telefonului mobil). Eu facusem (si anuntasem) modificarea respectiva in mod preventiv, si cu un efort minim (am facut modificarea o data, si de acum inainte ASA apare permanent, in mod automat, fara consum suplimentar din partea mea de efort si/sau de timp.)

 • Pentru mine nu vor fi probleme pentru ca oricum recunosc stilul de comentarii (as fi facut eventual asocierea sau mai precis, disocierea – in cazul in care erau doi Victori).

  Pare rau ca nu pot fi altfel decat succint – scriu de pe retele wireless libere, de pe telefon sau laptop 🙁

 • Si eu am avut “probleme tehnice” dar de alta natura, acum am revenit. Succes si tie.

 • Îţi ţin pumnii, Haiducule! Pe ei şi pe mama lor internetică! 🙂

 • Am vrut sa anunt pe aceasta cale ca in aceste momente dificile comunitatea fanilor Krossfire este alaturi de tine. Stim ca poti rezista pana la capat. Vivat Krossfire!

 • Wpolitika : Come ooon 😛

  Nelinistitu : Multumesc. Sper sa nu le tin eu in curand pumnii in diverse organe celor de la ilink. Acum ne chinuim sa rupem contractul.

  Razvan : Welcome back.

 • Sincer Koss, trebbuie sa fie foarte frustanta intreaga situatie.
  Uneori nu ai nevoie doar de blog ci si de mail sau pur si simplu sa cauti ceva, e o necesitate.
  De cand ai probleme tehnice, acestea ar fi trebuit sa se fi rezolvat deja, dar traim in Romania si atunci se intelege taraganarea celor de la firmele de cablu.

 • Si totusi… viata merge inainte …
  O zi minunata iti doresc

 • Merge, dar fara net sau cu net luat cu taraita.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *