Billy Bo’ canta misto’

Nu-mi sta in fire sa pun videoclipuri sau sa ma inspir de pe alte bloguri dar dupa pierderea maestrului Pittis parca nu imi vine sa postez ce voiam sa postez. Mai aman. Pe undeva prin clasa a zecea facusem o pasiune ciudata pentru un album, si anume Private Radio al lui Billy Bob Thornton. Da, actorul Billy Bob Thornton canta, si canta bine. Dupa albumul respectiv nu m-a prea mai interesat individul. In orice caz, el a mai scos vreo doua albume si ambele sunt decente. De ce mi-am amintit eu de Private Radio ? Pentru ca pe blogul lui aronbiro gasisem o referinta youtube la niste videoclipuri marca Billy Bob.

Ca sa stiti la ce sa va asteptati, pot spune ca stilul variaza de la country la un blues cu iz de Leonard Cohen. Vocea urmareste schimbarile de stil. Si pentru ca wordpress este mai generos cu embedd-ul de la YouTube, o sa postez niste link-uri la videoclipurile lui Billy Bob.

Your Blue Shadow :

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=ePnT3pEOcbc]
Intentionam sa dau embedd si la Starlight Lounge, probabil cea mai buna piesa blues din repertoriul lui Billy insa Universal Studios au impresia ca vor opri pirateria daca nu permit embedd-ul. Urmariti piesa aici , chiar merita.

Recomand, cam din aceeasi sursa : O piesa din 2001, dedicata Angelinei Jolie si o piesa country in stil clasic.

Personal imi place Thornton si ca actor insa multi il considera prea ”direct”. Radacinile lui de ”redneck” se vad si in muzica si in film. Imi place stilul insa pentru cei obisnuiti cu oameni ceva mai soft pe sticla (desi tot colerici in privat), il prezint cantand si pe domnul Rusell Crowe ce incearca sa-si lanseze cariera solo dupa ce din 2005 nu a mai cantat cu ”30 Odd Foot of Grunts” :

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=hqhwBr6cyEI]


P.S : Si Johnny Depp a cantat o perioada , stilul lui apropiindu-se mai mult de alternative.

krossfire
 • krossfire

8 Comments

 • Nici pana acum nu am priceput ce-i cu paranoia asta. Daca tot ai pus un video pe YouTube, lasa-l si la bucuria bloggerilor. Piesa aia e chiar faina.

 • lamureste-ma si pe mine ca eu is mai greu de cap: daca nu am voie sa vad videoclipul la tine pe blog dar il pot vedea pe iutub, nu inseamna ca tot il vad? ce castiga aia daca il vad acolo si nu aici. ca de copiat pe hard tot il pot copia daca vreau neaparat…

 • plus ca mai curand ii faci reclama daca il pui pe blog, decat sa ti se zica “nu ai voie, da link”. eu a doua oara n-as mai pune
  sa nu manance ei bors ca n-au nevoie de reclama…

 • Da…si BBC mai face asta..pune emisiuni intregi pe YouTube si nu permite nici embedd si fast forward ci doar o urmarire placida, uneori cu tot cu reclame ­čśÇ

 • Ce suvita strategic de sexy lasata de domnu’ Crowe. Tocmai ca sa faca tanti cealalta “rrr”. Dar mie nu-mi place nici macar cum canta, asa ca avansez de la “rrr’ la “sss”. Nu de alta, dar era cea mai apropiata litera in alfabet.

 • This is so romantic. ­čśą

  But I’ll go back to my Fleetwood Mac ┼či cu a lor melodie Dream. Like, click me: http://youtube.com/watch?v=YEi7GPkxfsE .

 • Incercat si cu alte surse, dar nu vrea ­čÖü

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *