Defecțiune Tehnică

Cer scuze cititorilor mai indaratnici care m-au întrebat si reîntrebat de ce nu am mai scris. Motivul pentru care imi voi relua activitatea pe blog cel mai probabil la sfârsitul lunii septembrie este simplu: o defecțiune tehnică. Mai ciudat este faptul că defecțiunea este la mine, nu la blog. De remediat, s-a remediat, însă perioada de recuperare nu este scurta. Partea buna e ca voi reveni cu un articol sau cu o carte pe cinste. Va iubesc.

krossfire
  • krossfire
  • Un simplu haiduc al cuvintelor.

Subscribe
Notify of
guest

13 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
romania inedit

Multa sanatate!

Vlaiculeo

Sănătate și recuperare grabnica.

Doomeekus

Intrasem la idei…Recuperare grabnica si sanatate, asteptam si articolul si cartea.

Gigi Popa

Speram sa revii in forta cu noi articole! Sanatate multa si doamne(le) ajuta ! 😀

Rudolph (Eugen)

M-am simtit cumva usurat citind acest anunt ! Deoarece in ultima vreme chiar incepusem sa ma simt vinovat din timp in timp ca nu mai dadusem click pe krossfire, si efectiv cand am dat click azi, am stat cu frica-n san deoarece ma asteptam sa gasesc o gramada de articole necitite si de comentarii interesante si on-topic, exact cum gasesc maldare de corespondenta neadresata de cate ori revin din vacanta, plus pe managerii mei nevorbiti care abia asteapta prezenta mea linistitoare de potential spectator/comentator general, (chiar si total off topic)…zau, ce tare m-am bucurat ca nu mai trebuia sa ma simt asa vinovat, plus nu scapasem nici prea multe articole informative, (ca alea pe tema despre cum sa devii mai barbat sau sa devii mai agresiv/competitiv prin a fi cat mai politicos le citisem deja mai de mult, nu neaparat scrise de tine, adica intra si “Zoe, Zoe, fi barbata” tot in categoria asta generala de sfaturi, plus critica aferenta, cel mai interesant comentariu pierdut si recuperat fiind acela legat de probleme de traducere din lb engleza in lb romana, desi dupa parerea mea ar fi bine sa ne gandim si cum sa remediem reciproca, traducerea din lb romana in… Read more »

Alex

Pfoai, nu respecti regula enuntata pe Trilema acu’ minim 5000 de ani, ca “scrieti, oricum, numa’ scrieti”. Si din spital, si din pirnaie daca-i cazu’.

Lasind glumele la o parte .. insanatosire grabnica, Vlad 🙂

boemul

bre, da’ mult mai stai în service…

vladbpopa

Hai, coane, ca un leu paraleu!

Amyobedlam

Trecu bine de sfîrșitul lui septembrie. Nu e cazul să ne panicăm, nu? Sănătate multă și hurry back!

George

Multă sănătate! Te așteptăm!

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x