Vadim si Prietenii Padurii

Motto-ul zilei : ‘Cretin sa fii, partid sa ai’

Ca oricare roman lipsit de pretentia de a fi apolitic am fost deranjat cel putin odata de indivizii atotstiutori de formatie comunista care infiereaza inutil populatia subintelectuala sau subinformata.

Sigur, cei deja 3 cititori ai blogului se vor intreba : De ce Vadim si de ce azi?

Pentru ca tot mai multi tineri incep sa-l imbratiseze pe acest individ, mergand pe ideea ca ‘stie el ceva’, idee sustinuta intens de media prin publicitate. Cum publicitatea negativa este tot publicitate, putem da linistiti vina pe media pentru faptul ca persoana publica Vadim Tudor exista, si pentru ca pacientul Vadim Tudor este inca un deziderat.

Daca stau sa ma gandesc mai bine nu am raspuns inca la intrebarea : De ce azi ? Pentru ca ieri am stat de vorba cu un pusti de maxim 14 ani, care il adora pe Vadim, si nu in baza unei proaste educatii parentale (parintii sai chiar participasera pasiv la lovitura de stat din 89’) ci in baza unei democratii nefunctionale.

Cum toate dizertatiile politice incearca sa dea vina pe cineva, si cum acesta este un blog , voi aborda diferit problema : Pai ce pisicii ei de societate este aceea in care Vadim poate zbura si paste liber ? (Inteligent, nu ?)

Poet de mana a ….de piciorul al treilea, ‘domnul’ Tudor s-a ocupat cu glorificarea si proslavirea fostului ‘preaiubit conducator’, pentru ca apoi sa se considere dizident si reformist. Dupa ce a practicat curvia politica timp de vreo 15 ani, acum are impresia ca reprezinta dreapta romaneasca si ca flatulatiile sale din revista (sau ce mama naibii se vrea fituica aia) Romania Mare reprezinta ‘opinii independente si bine fondate’. De mare clasa sunt articolele despre ‘Conspiratorii unguri care vor sa infiinteze un stat nationalist in centrul Romaniei’ si despre asociatiile secrete care abia asteapta sa devoreze Romania.

Cand scriu aceste randuri nu ma bazez pe absolut nimic, ceea ce ma face la fel de credibil ca si Vadim, ale carui singure argumente in ‘lupta sa’ sunt ‘stim ca’ ‘este sigur faptul ca’. Evident ca stim, de aceea la simpla deschidere a site-ului ziarului Romania Mare vom afla lucruri la care nici elevii de clasa a doua care au prima data contact cu istoria romanilor nu s-ar gandi.

Bolnava este societatea care permite unui astfel de invid lipsit de coloana vertebrala si testicule (altfel de ce ar fi atat de agitat ?) sa se manifeste public, sa ocupe o functie publica si sa infecteze minti tinere.

Educatia politica in scoli este o necesitate, dar cum in tara asta se manifesta gasti politice si nu partide politice este greu sa gasesti o persoana care sa inteleaga si sa predea nepartinitor ideologii politice.

Intrebarea mea : Dupa ce neuronul schilodit al ‘Tribunului’ va inceta sa functioneze si Vadim va alerga in cerc straduindu-se sa-si prinda coada, cine va prelua stafeta adunaturii de lautari, zidari si betivani numita Romania Mare ?

 

Asa arata un om ‘vertical’

(cred ca se referea la pozitia bipeda cand a scos perla asta) :

 

vadim.jpg


 

P.S : Pentru amatorii de copy\paste (se stiu ei care) – conform termenilor wordpress, ce scriu aici intra sub incidenta legilor de proprietate intelectuala. Legi…pricepeti voi?

 

krossfire
  • krossfire
Subscribe
Notify of
guest

4 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
victor

trimite articolul asta pe la cateva ziare

victor

schimba-i totusi titlul

victor

sau macar motto-ul

[…] Univers Tv Filed under: Viata de zi cu zi, Social, Cultural, Politic — krossfire @ 7:24 am Televiziunile bucurestene ne ofera clipe de nemasurate placeri mediatice. Ia ghiciti cine si-a facut televiziune ? Dan Diaconescu ? Ahhh….nuu..ala si-a facut demult televiziune…dar cine era invitatul favorit al lui Diaconescu in primele perioade ale existentei postului ? Vadim ! Si acum Vadim a devenit si el proprietar de televiziune : Cosmos Tv se numeste progenitura monstruoasa a prietenului padurii. […]

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x