*Mi-au ajuns intalnirile cu bloggeri pe anul asta*

Astazi trebuia sa postez un articol despre importanta cuvantului ”facultate” in discutiile de la coltul strazii. Am decis sa-l aman cu o zi pentru a baga si eu niste impresii de la Blog & Roll 2, eveniment unde am aparut multumita lui Sandy.

Nu sunt un obisnuit al evenimentelor dar am zis ”What the hell”. In plus, fata voia sa cante. Pana la urma trebuia sa mai apar si in public (naiba stie cand sare din public un cautator de talente si ma intreaba ”Bah, vrei sa fii noul Adriean Videanu ?”). Deci, pe scurt (in conditiile in care vreun post de-al meu poate fi scurt) :

-Am aparut intr-o seara in mai multe poze decat am aparut in 2 ani si ceva de existenta ai blogului. Cu ocazia asta am avut doua revelatii  : am cam pus pe mine in ultimele doua luni si daca nu arati de parca ai fi consumat zece litri de vin intr-o poza, nu esti.

-Mai toata lumea voia poze cu Sandy. La evenimente din astea tre’ sa-ti tii prietena aproape, cine stie cand ti-o fura aia cu trafic mare. Macar am fost finut si am imprumutat-o selectiv pentru sedinte foto.  In fine, a apucat sa cante vreo doua piese desi isi pusese in cap mai multe. Pacat de sonorizare care a fost ok doar pe portiuni (boxele erau prea aproape si puteai face usor microfonie daca nu stateai infipt in podea).

– Reprezentatul Berlinului, Zoso a bagat un Yellow Submarine in duet la cererea publicului. In orice caz, a picat taman bine pentru ca altfel nu avea cine se lua de PIticu .  Dintre cei implicati in eveniment,  Lamaie a fost parte dintr-un trio de efect, Sorin Tudor a jucat rolul paternal iar Cristea a mers pe sistemul 3 in 1 : animator\backing vocals\cameraman.

-L-am cunoscut si pe Geo Atreides care nu este inalt si scarry cum ma asteptam. De fapt, chestia e ca in viata reala nu m-as putea contrazice cu el (cu spume si comentarii bloggeristice) , ceea ce e dubios. E prea pasnic omul si nici macar sabie a tolerantei nu are.

Cabral mi-a lasat o impresie foarte misto desi n-am putut sta prea mult de vorba cu el (cred ca de la doi metri lumea se vede putin altfel ). Nici pe Gogu Kaizer nu l-am prins, in schimb m-a felicitat Bobby Voicu, deci am luat si eu un punct in deplasare.

Dan Dumitrescu a redefinit ideea de concert electoral. Ma bucur totusi ca partidele ecologiste au inceput sa aiba mesaje misto pe tricouri.  L-am cunoscut si pe Pandutzu , am dat mana si cu Gogu si intr-un final cu Andrei Rosca pe langa care am trecut de vreo trei ori pana sa vad eticheta.   Buddha a fost si el prezent si l-am ochit in premiera si pe Ariel.

-M-am reintalnit si cu Diana Dragomir pe care ultima data o vazusem intr-un cadru formal (job stuff). Au mai fost si altii care m-au surprins placut si pe care probabil i-am rata in postul asta dar si cateva grupuri
care dadusera iama la o bere gratis (multi care nu cred ca aveau mai mult de trei posturi in blog)

-Per total as spune ca mi-a ajuns portia de bloggeri pentru o perioada destul de mare. A fost fun dar epuizant si daca tot am pus un ”tick” la capitolul reuniuni pot trece mai departe. Inchei aceasta compunere prin a spune : Mama e numa una, toamna e aramaie si cainele meu Azorel are multi purici.

Si daca tot am amanat postarea pana dimineata ca sa nu le stric altora ”premiera in exclusivitate”, ceva imagini puteti gasi la altii : Ecostin (pe care  n-am apucat sa-l cunosc) Pandutzu si Zoso (care a prins un prim plan cu Sandy) , Geo Atreides

P.S : Pentru cititorii obisnuiti ai blogului, puteti astepta posturile mai serioase. Am zis sa-mi fac datoria, sa semnez la catastif si sa nu las evenimentul sa treaca neprezentat.