Nu stiu ce e mai amuzant la partidul lui Cosmin Gusa : Ca din putinii membri pe care-i are, 40% sunt membri MISA (presedintele si-a exprimat fatis sustinerea fata de miscare) sau ca putinele iesiri in presa cad imediat sub sfera penibilului ?

Daca intrati pe site-ul partidului (tastati ”nip”, nu pin), site care arata ca in 1998, in declinul epocii Html, veti vedea ce superbe initiative de protest au oamenii. Totusi, nimic nu se compara cu ce mi-a fost dat sa vad pe Rompress

Campanie PIN pe internet împotriva politicienilor care incită la ură

Bucureşti, 5 nov /Rompres/ – Partidul Iniţiativa Naţională a lansat, luni, o campanie pe internet împotriva politicienilor italieni care incită la ură împotriva românilor.

Potrivit unui comunicat transmis ROMPRES, PIN îi invită pe românii din ţară, din Italia sau din alte ţări europene unde aceştia lucrează, să participe la o campanie pe internet împotriva politicienilor italieni care incită la ură, trimiţând câte un e-mail cu textul ‘Ruşine! Vergogna!’ la adresele de e-mail ale lui Romano Prodi, Silvio Berlusconi, Walter Veltroni şi Alessandra Mussolini.

Primul e-mail cu acest text a fost trimis deja de preşedintele PIN, Cozmin Guşă. ROMPRES/(AS)

Lasand la o parte lipsa de intelegere a conceptului de ”campanie online” ma intreb cum de nu s-a gandit nimeni sa-i spameze in romana pe Prodi, Berlusconi (care nu stiu ce treaba are, apropo), Veltroni si pe mult prea putin importanta fiica a lui Mussolini ?

E bine ca a trimis Gusa primul mail…ma speriasem ca nu-l tine sa dea dovada de un asemenea curaj fenomenal ! Vorba sloganului lor electoral : Voteaza PIN, voteaza ursul carpatin..care te spameaza din plin !

P.S : Ai auzit bah Taricene ? Ia pune-te tu repejor, ia niste copilasi de la PNTCD si scrie-i niste mailuri d’alea porcoase lui Base ! Si zi si de Elena Udrea…poate faceti de-o ”campanie online” !