*Brandul  de bere prezentat in articolul de fata a fost cumparat si relansat. Aprecierile mele se refera la momentul campaniei si la anul in care aceasta a rulat, nu la calitatea si comunicarea actuala a produsului*

Aparent, bei si poti…sa faci figuri ! Asta este sloganul unei beri  recent intrate pe piata romaneasca. Este vorba de Fulbier, un nou sortiment de bere de adaugat la celelalte 35, numai bune pentru a spori diversitatea intr-o natiune de alcoolici.

Sloganul lor este ”Bei si poti sa faci figuri”, slogan lansat odata cu un concurs cel putin penibil plasat prin diverse reviste dubioase si cataloage de promovare. O astfel de revista aruncata, pe care nu am ridicat-o pentru a obtine o poza mai buna, ne ofera o mostra de imbecilitate marca ”Fulbier”.

img_1616.jpg

Nu va ganditi ca vreun neamt mai smecherainen s-a gandit sa se adreseze de sus romanilor. Nup ! Fulbier este produsa si imbuteliata la Bragadiru sub marca autohtona si este considerata una dintre cele mai proaste beri romanesti cel putin in conformitate cu parerile de pe forumuri si site-uri.

Pana la urma, sloganul asta surprinde insasi chintesenta mentalitatii romanesti cu privire la alcool : Bei si faci figuri…mai mult ca sigur. Asta pana se termina bautura si realizezi cat de neinsemnat esti.

Morala : Daca bei, poti !

P.S : Am mai gasit o campanie publicitara imbecila, dar n-am imagine…